NazLByrmgLuu DamlaHakanTaydas canım ne bilim denemeye calısıyorum ama isde bazen başaramıyorm 😕😞 başarabilseydim sogutmazdm kendimden
KayaAlTimimi Bence herşey ama herşey senin beyninde canım kendini çok böyle kızma modunda tutma şöyle düşün hep aa evet bu benim iyiliğim için ya da bu böyle olması gerekiyor zaten ben kendime bakayım de geç
NazLByrmgLuu Kızlar birde birsey daha sormak istiyorum eşim ewde olan paraları annesine veriyor annesinden saklamasını istiyor 😔 karısına vermiyor sizce anormal deilmi
KayaAlTimimi NazLByrmgLuu ben birim canım benimde geçen gün aynı durumum oldu fakat annem saklıyor ve bize ihtiyacımızın geldiği an veriyor bi nevi kasa yani o yüzden takma sende çok bence normalde veriyorsa sana para aldığı parayı bildiriyorsa sorun yok
Ozlemm123 Gulsen55 aynen o uzulsun ama eşim için yaparım işte bnde 😊 yoksa o hc brseye laık deil kız bnle alısverıse bıle gıtmedı ne dugunde nede nişanda eşim para qnderdi annemle ben gittim kadın akraba kızı ıstıyordu bnı oldu bıttı sevemedi
Gulsen55 Ozlemm123 esinmi sevemedi kaynananmi? Bende ikiside sever beni, ama fazla yuz ve taviz vermem sonra tepeme binilir gerek duymuyorum😊 bende esimi severim ama bana sinirlenip bagirmasina izin vermem. Gitsin sinirini baskalarindan cikarsin
Bademgzlm NazLByrmgLuu ben eşim sinirliyeken bağırırken susarım sonra siniri geçince gelir özür diler özürdilediğinde söylenir o zaman veririm cevabını😉saydırırım sakin olduğu için bişey demez sonuçta haklı olan ben olurup hep. Bak bu taktiği dene işe yarıyo😉bebek oluncada size daha düşkünleşir emin ol🙏🏻
Ilknr-ylcn2016 NazLByrmgLuu bizmde tersine eşim konusur ben susarım 😄 o bagırır cagırır cvp bile wermem snra kendi pişman olur
Yeniannee hilalya aynen canim o günü dört gözle bekliyorum oğlunun yanında benle cok iyi oğlu olmayınca surat 5 karış