YazeeL Dilaam aşırı güveniyorum çok ta istiyorum elimizde olmayan sebeplerle olmazsada nasip artık ☺️
YazeeL Seydabadecakil gerçek sancıları görünce anlıycaz anyayı Konya’yı hiç bilmiyoruz yaaa hep ondan bunlar 😂😂😂
Seydabadecakil YazeeL pazar gecesi nasıl uyuyacam acaba 😅 planlıda kötü ya böyle birden gelse sancı hop doğursak keşke
YazeeL Seydabadecakil uykuya çok ihtiyacın olacak uyumaya çalış muhakkak gözlerini bağlada yat uyuyamazsan ben öyle yapınca uyuyorum
YazeeL Poyraz_basak bende de dünden beri ara ara sol alt tarafıma bi ağrı giriyor bebekte sertleşiyor kısa sürüyor geçiyor bunlar yalancı sancı sanırım ama ne zamana gelir ki acaba
YazeeL begumserdar93 sezeryan sonrası vajinal Doğum ilki sezeryandı benim ikinciyi normal istiyoruz bakalım olabilecek mi
Poyraz_basak YazeeL valla benimde öyle dün gece bel ağrısına uyandım kalktım biraz yürüdüm evde yattım uyumuşum birşey yok şuan yine benim ilk kasıkta sonra belde yoğunluk oluyor oğlumda öyle oldu Nişan falanda yok zaten bilmiyorum bakalım gerçeği tutsada dogursak artık
YazeeL Poyraz_basak benimde ara ara yokluyor sanki hiç kasılma gibi ağrı girmiyordu ilk tecrübe olacak tabi inşşş anlarım 😍 kocamla olan nişanı bukadar beklemedim yahuuu gelse de bi görsek 🤣🤣🤣 39 +0 olduk bugün 🥰
Poyraz_basak YazeeL amann sümük gibi birşey içinde çok az kan oluyo bazen kimisinde olmuyo 😝😝hatta sumugun daha yoğunu 😅😅😅cumarteside ben Olcam 39 peşpeşe dogururuz ins belki aynı gün dogururuz 😅😅😅
Sheems Ey_ser benim son adet tarihime gore 37 haftadaydim, ama usm kontrollerine gore ilk baştan 6gün önceni gosteriyordu, doğumda doktorum 38 haftalik dedi, kagizlardada 38 yazildi
Sheems YazeeL inşeallah sağsalim bebişinize kavuşun, tum hamileler rahatcasina bi avazda guzel dogumla kurtulsun inşeaalah
YazeeL Poyraz_basak ayyy ne güzellll 🥰 sağlıcakla büyüt bi anda mı oldu ya benim kinden ses yok yaaaa
Poyraz_basak YazeeL sabah sancıyla uykumdan uyandım ne Nisan ne su hiç birşey yokken hastaneye geldim bı nst gireyim diye 3 cm aciklik yatış deri 9 da yatış yaptım 11 de doğurdum 😅