Poyraz_basak Seydabadecakil siz nerde oturuyorsunuz benide ayın 22 sine çağırdı suniyle baslayalim diye ama.ben gitmicem 😅23.24.25 doktorum yok babası rahatsizmis ona gidicekmis hayırlısı kendi sancimi beklicem ins 22 sine kadar dogurururm
Seydabadecakil Poyraz_basak İstanbul Beylikdüzü ben gidicem ya benim kızın hiç gelesi yok valla halaylar çekiyo içerde bıraksam 1 ay daha durur 🙀
Poyraz_basak YazeeL benim kızda 28 haftadan beri yüzünü gostermiyo 😅dönmüş arkaşını bir güzel yatiyo valla bide kızlar erken gelir derler ne sancı var ne birsey 😅anca top gibi dikiliyorlar çıkınca totosunu isiricam onun 😅
Seydabadecakil Poyraz_basak benimkide 28 den beri göstermiyordu pazartesi kanal girmiş mi diye bakarken gösterdi gelmeden bi güzellik yapıyım dedi heralde 🥰
Poyraz_basak Seydabadecakil ayy hadi ins sağlıkla.dogurursun suni sancı verip baslaticak deme dogurursan bana yaz mutlaka hiç açılma olmayıp sancı olmayıp açılma nasıl oluyor çok merk ediyorm 😅
Poyraz_basak YazeeL aynen valla isirmazsam içimde kalır bana bukadar ağrı gectiriyo nefesimi darlıyo 😅Doğurmak istiyorum yaaa 😅😅😅😅
150_gelartik Poyraz_basak valla ne bilim nst de hep oraya koydular probu. Artık neresini dikiyorsa iyi ediyor başını bir şekilde döndürmüş ya ona dua ediyorum 😂 o günden sonra rastlamadım ama kasılmasına. Su an 17 günüm kaldı görünüyor hiç takat kalmadı 😁
Poyraz_basak 150_gelartik iyi bari sürekli olmuyorsa iyisin 😅ben sürekli su pozisyondayim çok zor bir tarafa toplanması sağlıkla dogursak ins 🙏
Sukusum YazeeL aynı durumdayım her lavaboda hayal kırıklığı🙄 arada bir regl agrısı gibi ağrım oluyor oh diyorum geliyor ama yok geçip gidiyor yine kilosu da 3600 olmuş daha da büyümeden doğsa bari korkuyorum büyüdükçe normal doğuramıycam diye🥺
YazeeL Sukusum bende Cuma gideceğim doktora bu ara yavaş kilo aldı geçen hAfta 2850 idi bakalım kaç oldu acaba korkma bazı kilolu bebekler de kolay doğuyor
Mavininannesiseyda YazeeL gayet normal kilosu benimki de bir hafta geriden geliyo doktir 2500 4000 arası normal dedi büyük ihtimsl geç döllenme olmuştur dedi bizim için önemli olan hafta hafta kilo alıyor mu o dedi almazsa sıkıntı olurmuş
Sukusum YazeeL 3 kiloyu geçmiştir artık sizinki de🥰 çatı muayenesi oldunuz mu benim hala yapılmadı. O da tetikliyormuş doğumun başlamasını
YazeeL Poyraz_basak çok bekledik ama yaaaaa geçmiyor günlerrrrr bu günleri de ararız orasıda başka bi mevzu sonuçta hayatımızda kaç kere hamile olarak gezeceğiz ki 🥰🥰
YazeeL Sukusum yok yapmadı doktor Cuma gideceğim tam 39 oluyorum o gün inşşş yapsın da tetiklesin 😅😅😅 sağlıcakla hızlıca gelsinler