3441K YazeeL hayirlisi olsunn😊 cuma günü randevum var acılma varsa dogumu baslatiriz dedi doktorum 40 haftalk oluyorum o zaman insaallah acilmam olur 😀😬
YazeeL 3441K şükür iyiydi çabuk toparlandım sadece tansiyon olduğu için ameliyattan sonra pek ilgilenemedim bebişle
Ceydat Sheems benimde son 17 şuan da ama hiç gelmeye niyeti yok göbeğim aşağı bile düşmedi pozisyonu normal olması gerektiği gibi ama hala midemdeki baskısı gitmedi🤷♀️
YazeeL Ceydat göbeğim düştü mü düşmedi mi farkında değilim bende sancı falanda hissetmiyorum hiç 🙊 şimdilik iyiyiz bakalım kalan günlerde neler yaşayacağız
YazeeL neslikay Antalya’da doktorum , ilk Mersin’de bir ssvd yanlısı doktora gittim normal Doğuma 4000 sezeryana 4500 dedi ssvd için 8500 ücret verdi aşırı çok geldi bana bu kadar ücret beklemiyordum Doğum esnasında yapılan ek şeyler içinde ayrıyeten ücret çıkaracaklardı bu hastane fark almıyor normale 3000 sezeryana 3500 ssvd ye de 3500 dedi
1prenses1prens-moms YazeeL evet hurma yiyorum hergun oyle hareketliyim de bekleyince olmuyor galiba beklememek mi lazım nedir bilemedim😂😂
Ceydat YazeeL bebeğin kafası kanala yerleşince midemdeki sertlik gidip karın bölgesine iniyormuş sertlik doktorum dedi 🤷♀️
berraninannesi YazeeL bizde son 10 😍👼🏻 heyecanla bekliyoruz bakalım 😍🥰sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah 🙏
YazeeL berraninannesi aynıyız sizle 😍 bakalım hangimizin ki önce gelecek ben hiç birşey hissetmiyorum 😂
YazeeL Denizgillerrr bu günleri de gördük çok şükür çok uzun yoldan geliyorlar benimde eşim yanımda işe başlamadan gelse iyi olacak 😅😅😅
Sheems Ey_ser benim son adet tarihime gore 37 haftadaydim, ama usm kontrollerine gore ilk baştan 6gün önceni gosteriyordu, doğumda doktorum 38 haftalik dedi, kagizlardada 38 yazildi
ayseozi40 Bizimde son 19 günümüz var iki üc gündür sancim fln vardi ayakta durmakda oturmakda zorlanan ben suan hic bir belirti yok nst de hep 50-80 cikan sancilarim 10-20 ye düstü bide 1 cm acikligim vardi🤦♀️ gelmekden vazgecti herhalde geri.
YazeeL ayseozi40 1 cm açılma her gebe de oluyormuş ilki yalancı sancıydı demek ki Doğuma hazırlık er yada geç gelecekler çok bekletmesinler bizi 🤭🤲
YazeeL Ceydat o kadar bilmiyorum ki süreci yaşayıp göreceğiz 😅 ilki sezeryandı hiç birşey sormamıştım gün verdiler gittik ama bu öyle değil beklemek sanırım heyecanlandırıyor 😍
Denizgillerrr YazeeL 20 aylık oğlum daha var😅eşim memur olduğu için babalık izni var 10 gün, bnm de klavye uygulama sınavım var 27 nisanda onun için istiyorum
berraninannesi YazeeL çarşamba günü muayene için gideceğiz doktorumuz olursa bakalım ne dicek çatı muayenesi demedi bakalım yapacak mı 🥴🥺 sancılarım oluyor kasıklarım ağrıyor arada bizim prenses ne zaman gelecek bakalım 😀😍👼🏻