Senayyalcin 38 haftalık oldum sonunda yarın kontrolüm var yine, aşırı ağırlaşmam ve geceleri uyutmayan bacak ağrısı dışında falan bir problem yok sabrediyorum🤷🏼♀️Siz nasılsınız nası gidiyor?
Isilhanim87 Senayyalcin Valla sırt ağrısı kaburga ağrısı ve hoşgeldin 39 :) geceleri kesinlikle uyuyamıyorum her yerim kaskatı . Salı doğum var inşallah
Hulyavolkan Senayyalcin yaa çok az kalmışş.Cinsiyet neydi.Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah ben 30. Haftadayım ama sanki zaman durdu😅
isimsizbiranne Senayyalcin ayy görüyorum seni hep forumda postu görünce doğurdun sandım 😂😂 bende 38+3 oldum henüz gelen giden yok bel ağrıları fena ve gece uyuyamamak 🤦🏻♀️
Senayyalcin Isilhanim87 Sabrın sonu selamet artık sizin gelmiş doğumunuz çok güzel inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌸
Senayyalcin Hulyavolkan erkek bebeğim olacak Allah’ın izniyle merak etmeyin bir şekilde geçiyor zaman sabredelim🌸
Isilhanim87 Senayyalcin İnşallah 🙏 bir insan sadece kendi evladı için sabreder zaten bunlara. İnanamıyorum öyle böyle sonuna geldik ⭐
Eliftkgz Eveett hoşgeldin 38+0 💕 yarın bizimde kontrolümz var. Uyurken bacağımın yanları ağrıyor🙄. Arada çatı ağrısı olır bazı günler. Bide 2.hafta geriden geliyor bebeğim inşallah sıkıntısız Bi şekilde doğar 😊
merweeilbey1 Eliftkgz Eliftkgz benimde 8 gün geriden geliyor canım inşalalh bekler ve kilo alır ben henüz 33+5 im o haftaları görürüz inşalalh
Asyaayaz1 Zaman nasılda geçiyor gebeliğimin başlarından beri biliyorum sizi şimdi Doğum zamanınız gelmiş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerede inşallah 🌸❤️
melikeyldrm_54 Senayyalcin 35+4üm bende, çatı ağrım var çok fena 😒 ve sürekli tuvalete kalkmak iyice yoruldum ama bebişlerimiz için değer 🤗
Elfcnkkk melikeyldrm_54 aynıyız 🐣 inşallah hayırlısıyla gelirler. Sizin ki doğum pozisyonu aldı mı acaba ? Benim henüz almadı. Hangi haftalarda dönüyor acaba?
Rolria melikeyldrm_54 Sağlıkla alın kucağınıza inşallah.Bu çatı ağrısı nasıl bir ağrı ve nerenizde tam hissediyorsunuz bende 34 haftalık oldum merak ettim oluyor da ben mi hissetmiyorum yada henüz erken mi gibi 🤷🏻♀️
Prenseslerannesi34 Senayyalcin Bacak içi derken kasiga yakın olan taraf mi benimde orda bazen şiddetli bir ağrı oluyor kasık değil ama bacakla kasigin birleştiği yerde
Prenseslerannesi34 Senayyalcin ay canım ben şimdiden fenayım 27 de bel sırt bacak kalça pertim yani o haftalarda nasıl olacagim diye korkuyorum her yerime ağrı giriyor Allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar tüm hamilelere
Selinbati Senayyalcin 12 haftalık olduk ama aynı şey Bende de var bütün kemiklerim ağrıyor ve çok halsiz gece uyuyamıyorum Bi türlü çok uykum var ama uyuyamıyorum nedense 😊 Allahim sağa saglim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
happypregnant29 Senayyalcin sizi görüyorum hep yorumlarda çok az kalmış Allah sağsalim kavuştursun. 29 haftalığım bende kaburga bacak ağrısı ile başım dertte şu ara onum dışında her şey güzel gidiyor çok şükür
happypregnant29 Senayyalcin yazdı doktorum ama 2 3 gün kullan iyileşirse ara ver dedi bakalım denicem