Melikesvm https://imgyukle.com/i/O5rrRh Kızlar ee bebekte müslin battanıye olarak gecıyor ama ınce galıba gorundugu gbı dogumum mayısta olacak bundan alımmı kundak olarak kullanıcam. Bazılarında müslin bez dıye gecıyor ya bunda müslin battanıye olarak gecınce kafam karıstı ölcusude 85e 85
Asyakuzusu Melikesvm Canım benimde mayısta doğumum. Ben aldım bunun başka desenini. Kumaş aynı ama. Evet ince. Hiç almadıysan böyle al kullanırsın. Ölçüsü iyi canım. Yıkadom çekmede olmadı
Hilalibrahimkartalms16 Melikesvm ben bunlardan 4 5 tane fln aldim evet canım muslin bezi bunlar ince oluyo zaten
Jesca Melikesvm benim doğumum da mayısda olacak inşallah ben müslin örtüleri şoka geldiğinde almıştım önceden 2 tane.. İnce aldım çünkü mayısda burası çok sıcak oluyor kalın birşey kundak yapmak istemiyorum.. Ve yine incelerden bir kaç tane daha alacağım
Cigdemanne_01 Melikesvm kundak olarak kullanılması zor canım bu diğer ince olan hastane çıkışlarının içerisindeki battaniyelerle kundağını yaparsan daha mantıklı 👍
Melikesvm Asyakuzusu hıc almadım 2tane alsam yeter dıye düşünüyorum cnku en fazla kundakta kalacagı 10 20gun
Lulemom Bunun aynısını aldım. Bu bildiğin muslin ince yani. Ama diğerleri iki kat gibiydi. Ve tek katlara göre bi tık sert oluyo. Yıkanınca nasıl olur bilmiyorum ama Battaniye diye o yüzden diyolar sanırım,
Melikesvm Lulemom mayısta sucak oluyor hava oyuzden knce alım dedım kalınlarda var penye flan ama burası cok sıcak oluor pişer dıe bundan düşünüyorum
Melikesvm Jesca bende soktan alacaktım ama aşırı derecede ınce ve bıse degdıqınde dırek ıplerı cekılecek gbıydı oyuzdne almadım
melikeyldrm_54 Melikesvm bence kundak olarak Müslin kullanma cnm ince bebek battaniyeleri yumuşacık daha iyi olur ben öyle yapicam
Jesca Melikesvm canım valla yıkadım ütüledim birşey olmadı bakalım inşallah kullanmak nasip olursa o zaman bakarız iyi mi kötü mü diye
Melikesvm Lulemom abow adanada hatta klıma acıp kundakla o ınce müslin bezıyle o derece sıcak oluo🤣 bız dayanamazlen bebekler nasıl dayansın bende adanalıyım ama bıngolde oturuyorum burasıda cok sıcak adana gbı
ogrencianne35 Melikesvm bende kudak yapılacak kadar yumuşak birşey değil sanki bana mı öyle geldi bilmiyorum herkes burada yazıyor diye aldım bir tane 😂 belki omzuma koyarım kızım gazını çıkarırken onun dışında neye kullanıcam bilmiyorum 😂😂