Naz3365 Kızlar doğum Yapalı 16günüm oldu ama hala kanamam devam ediyor normalde geçmesi gerekmiyo mu ? Sizde durum ne nedir bi de sezaryan da şikayet ettiğiniz bi durumunuz var mı ? Bir de ☺ göbek nasıl gider az biraz var ama rahatsız ediyo ..!
buse_yildiz24 Zarifa90 yok canım adet kanamasından bahsediyor arkadaşımız. Naz3365 canım herkesin bünyesi farklı kimininki 40 gün sürüyor kiminin 20 kiminin 30 gün o hiç belli olmuyor ama en fazla 40 gün diye biliyorum
Belinayyy Naz3365 kanaman normal canim biraz daha surer. Gobegin icinde karnini sarman lazim cok fark ediyo korsede olabilir eminim sezeryan oldugun yer biraz acir ama sarinca gobek falan kalmiyo 😀
Zarifa90 Merhaba bande allah nasıp ederse 2 temmuzda sezeryan olucam nasıl yanı kanama oluyo amelyat oldugu yermı ?😣
Edayekta Sibelsamet ben ilk yapmadigim icin pismanim benim abalm eve ciktiginda korse giyindi ve gobegi falan kalmadi bu dogumumda bende giyvem tabi yinede dr sorun
Edayekta Benim.ilk dogumumda sezeryanimda 35 gun kadar oldum sonrada bir sonraki ay normal adete dondu bence kanama olmasi en iyisi
Asenam Naz3365 karnını korse fazla sıkar ameliyat yerin iyileşmeden kullanma ben ilk doğumumda tülbentle sarmıştım sende öyle yap ama çok fazla sıktırma