Hasretask İyi akşamlar , ben 3 aylık hamileyim . benim ağız çevremde çeneme doğru koyulaşma oldu . Sizde de olmuşmuydu ??
ikizlerimveben Hasretask benim boynumda kararma oldu ve çok fazla küçük et beni çıktı. Umarım doğumdan sonra geçer
paradiseeeeee Hasretask ooo Arap gibi oldum sendeki neki 😂😂 boynum göğüslerim koltuk altı genital kaplara yüzlümde boynumda et benleri çıktı ama Allah’ın izniyle hepsi doğumdan sonra geçiyor 34.3 deyim
Bilge44 Hasretask Benim de 2 aylıkken başladı 33 hafta oldum aynı yerde çenemde kararma var. Çok kötü bir görüntü 🤦🏻♀️ Allah’tan dışarda maske takıyoruz 😷😳Maskenin tek iyi yanı oldu benim için. Inşallah geçer doğum sonrası ya sabır 🥰
paradiseeeeee 058elf napalım çocuklarımız saglıklı olsun da varsın kararalım 😂 ala geçiyor Allah’ın izniyle ablam da boynu kap karardı hani pis olursun liç liflenmemiş gibi kir varmış gibiydi ama sonra hepsi geçti emzirdikce kalmadı bişi
paradiseeeeee AycanAycan19 benim yüzümde et beni çıktı bide düşün ama hiç umrumda degil saglık olsun burnum kocaman oldu resim çekimde yüzümü komple kaplıyor ama napalım bunlarda ayrı güzellik işte
paradiseeeeee Bilge44 gever gever sen bide burnumu gör yüzüm şişti hep burnum kocaman oldu dediğin gibi allahtan maske var 😂😂
Bilge44 paradiseeeeee Aynen herkese bir şeyler oluyor işte. Sağlıkla gelsin inşallah tüm bebişler de🤲🏻🥰
Vosvosgil Hasretask benim senşn gibi çenemde leke vsr 9 ayımdayım dogumdan sonra terle gidiyomuş ben çok takılıyodum kasma bi süre sonra unutuyosun şuan umrumda değil dogurum da diyorum