Gezegen_00 Kızlar benim düşük riskim var hurmayı da çok seviyorum günde 2 tane falan yesem zararı olur mu genelde hamileliğin son haftası rahimi yumuşattığından doğumu kolaylaştırsın diye yeniliyor diye biliyorum da bana bir zararı olur mu ?
Esosun Gezegen_00 düşşk riskim vardı ben hiç yememiştim ben de çok severim şimdi de şeker çıktığı için yiyemiyorum😅 bence yeme nolur nolmaz başka şeylerle geçiştirmeye çalış o isteğini
Yelkaaa01 Gezegen_00 bnde böyle post attim yenimi diye bi sorun olmaz yazmislr .öneri olark tek yiyin görmeyi 1 3 gibi yazmislr az ı karar çoğu zarar demişlerdi
Mavi34 Gezegen_00 aslında hurma gebelikte çok faydalıymış ama rahim açma özelliği olduğundan en azından düşük.riskin geçene kadarıyla istersen risk yaratabilir sana belki
ozlemksu Gezegen_00 bir riskim yok ama doktor gittiğim her iki doktorda hurma yeme işini son haftalara bırakmam gerektiğini özellikle söylemişti.
Gezegen_00 Yelkaaa01 Bende bugün kuzenimle konuştum hurma faydalı günde 2 tane ye birşey olmaz dedi o kafamı karıştırdı
Gezegen_00 Mavi34 Lif oranı açısından da çok faydalı ama işte rahimde de sıkıntı var benim perde falan var dediler o yüzden en iyisi yememek gibi
Aselinannesi2 Hurma erken doğum yapıyor arkadaşlar ilk başlarda bende çok yedim suyum geldi 6 aylıkken o yüzden yemeyin doktorum en son bir ay kala ye dedi
Aselinannesi2 Gezegen_00 hayır üç gün hastanede yattım suyum geldi doktor alırsak bebek çok küçük yaşamaz dedi ilaçlarla doğumu durdu o hurma anlık açılma yapıyor benimde 2 cm açıklığım vardı
Tugba_13 Gezegen_00 herhangi bi riskim olmamasına rağmen şu an her yerde hurma olduğundan doktoruma sordum geçen hafta, yememelisin dedi. Bende çok severim ama sabredeceğiz mecbur, doğumdan sonra süt olsun diye bol bol tüketiriz artık 🙏🏻☺️
Sulegorkemakyol Gezegen_00 benim kızımda düşük riskim var hurma salata içinde maydonoz dereotu roka bunların hiç birini doktorum yedirmedi sizde yemeyin çok canınız istiyorsa evde bulundurmayın derim