hellobaby0 Dilaracicekk pozisyon uygunsa söyler ama erken diye söylemeyedebilir devlet söylemiyor genellikle
Haticezeynep06 Mlsabltt banada öyle dedi ama 3 hafta sonra kız olduğunu söyledi o haftalarda yanılma payı çok yüksek
Mlsabltt Haticezeynep06 bende bu ayın 22 sinde tekrar gideceğim o zaman daha net öğrenirim ama kordon değil ise bariz erkek olduğu görünüyordu sadece kordon olup olmadığını bilemedik 🥰🥰🥰
Dilekcnkn Dilaracicekk Ben test yaptırmamıştım ultrasonla baktı doktorum ama cinsiyeti söylemedi 12+2′ydim o zaman bana 16 haftada gel net diyicem dedi tahmin de vermedi 3 hafta var daha zaman geçmiyor inan ki 🤷♀️
Mlsabltt Dilaracicekk devlette benim bildiğim kadarıyla 4.5 aydan önce söylemiyorlar cinsiyet canım ama tamda bilmiyorum çoğu tanıdığımdan bildiğim kadarı ile öyle 😊
Prenses_Prens Dilaracicekk biz öğrendik 2 hafta önce hem benzettim dedi daha sonra ayaklarını açınca yüzde 80 erkek dedi bir dahaki gidişimizde değişik der mi bilemiyorum
Mlsabltt Haticezeynep06 amin canım teşekkür ederim 😊 sağlıkla gelsin kız erkek hiç farketmiyor sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun yeter 🙏🙏🙏🥰🥰🥰