Seyda2434 Benim gibi ramazanı oruc ile gecırecek olan anne adayları varmı? Doktorum 3 lt sahurda 3 lt iftarda tuket dedi. Yiyecek olarak neler tuketeceksınız sahur ve iftarda hem bebek hem kendınız için doyurucu olarak? Yorumlarınızı bekliyorum :)
Mega123 Seyda2434 Rabbim kolaylık versin canım kabul eylesin. Doktorum gebelere önermiyoruz dedi sonra kazasını tutcam inşallah 🤲🏻
EmineYavuzhan1 Seyda2434 Kaç haftalıksın canım bende tutacağım 19 haftalığım şuan , iftardan sahura kadar bolca su içeceğim inşallah bi aksilik çıkmaz rabbim sabrını verir mutlaka 🥰
EmineYavuzhan1 Seyda2434 Sahurda 2 haşlanmış yumurta yerim bolca kaşar peynir süt bal yerim iftarda da et balık tavuk sebze o gün ne pişerse yerimm 😘
Anneaksoy Seyda2434 18+2 haftaylığım bende tutcam ama doktor her gün tutma Bi gün tut Bi gün tutma dedi
Seyda2434 EmineYavuzhan1 aynı haftadayız 😅 bol bol su ve saglıklı şeyler yiyeceğiz mide yanmaları başlıyor cunku bu haftalarda. Rabbim sabrını da verir vermezmi Allah kabul etsin 🤲🏻🥰
Hilmus 24+5 oldum bende tutacağım inşallah rabbim hayırlısıyla tutmayı nasip etsin inşallah zorlanmaz yavrum
Elif5361 Seyda2434 Bende tutmayı deneyeceğim nasipse 23 Haftalığız bolcana depolarımı doldurmayı düşünüyorum 😄14 saatcik zaten uyuruz 🤣baktım çok zorlanıyorum bir gün tutup bir gün ara vereceğim en azından borç 15 olur
Ebreva Seyda2434 26+3 bende çok istiyorum tutmak kan şekerimede baktıracagım ama sabahları kusma sorunu yasıyorum deneyeceğim şansımı bakalım
Seyda2434 Ebreva kusma bulantı varsa sonra kazasını yaparsınız. Sizin saglıgınız daha onemlı Benim ilk gebelik haftamdan beri hiç bulantım dahi olmadı o yuzden doktor tutabilirsin dedi.
Elif5361 Seyda2434 Bende öyle düşünüyorum zaten doktorumla da görüştüm ilk zamanlarda hamile olmasak bile zorlanıyoruz sonradan alışırsın dedi kendini gözlemle ama zorlama dedi ☺️30 gün borç çok ya rabbim yardımcımız olsun ☺️
Busra-25-42 25+3günlük hamilelik bede nasipse tutcam Allah’ın izniyle Rabb’im kolaylık verir iftarda çorba içip ara verip namaz kılıp daha sonra ara yemeği yicem zorlanır vücut birden açlığın arkasına yemek suyuda bolca tükettikmi bişey olmaz Allah’ın izniyle.
Bsr159 Seyda2434 bende tutacam nasıp olursa inşallah ben iki öğün yemek yiyen insanım cocugumun kilosuda bu öğünlere göre gayet iyi o yuzden sahurda kahvaltı iftarda aksam yemegı ama suyu söylediğiniz iyi oldu bende sadece sahurda üç litre içim diyordum tesekkürler bilginize