Senemf54 22.haftamdayım neredeyse bir haftadır sırt ağrısı yaşıyorum özellikle akşamları daha çok oluyor. Bu haftalarda normal mi acaba bilgisi olan aynı sorunu yaşayan var mi
Mlkrfk Senemf54 hemde çok şiddetli yaşıyorum o haftaların sonunda başladı şimdi 33 deyim artık nefes alamıyorum ağrıdan batmadan git gide daha da artıyor 😐
BNNRTNCKLC Senemf54 Bende de o haftalarda başladı sıcak su torbası iyi geliyordu magnezyum kullanmaya başlayınca düzeldi doktoruna danışarak kullanabilirsin geçmiş olsun 🌸
Shrbnarslan Senemf54 benimde çok oluyor magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş geceleri rahat uyumamı sağlayan tek birşey var maden suyu onu içinde hafifliyor sırt ağrılarım
Senemf54 BNNRTNCKLC sıcak su torbasını denerim bende bir daha kontrolde doktora sorayim magnezyum icin. Teşekkür ederim 🌸
Senemf54 Shrbnarslan bende sade maden suyu içemiyorum meyvelisini de pek işe yarar demiyorlar ama doktorumdan ilaç isteyeceğim eğer magnezyum eksikliğinden dolayıysa
Kubra76 Benim de aşırı vardı göğsümden çıkıyordu ağrısı. Doktorum magnezyum verdi o bayağı azalttı yine arada oluyo ama dayanılıyo. İlaç olmadan dayanamıyodm