papatya56 Kızlar yenı hamileyken saglık ocagında kayıt açıyoruz ya o gun kan alıyolar troıte bakıyolar mı
Ilkayy papatya56 Benden troit icin kan almıyor doktor sağlık ocağında cünkü bizde kanlar bekliyor ve yanlış çıkıyor sonuçlar dedi doktorum benimde yüksek olduğu icin teoitim tehlikeye atmak istemiyor
ozlemak42 papatya56 bakıyorlar olsa söylerler ilac baslarlar canım ablamın ikinci gebeliginde tiroit degerleri yuksekti hamilelik boyunca ilaç kullandı daha sonra doktor kullanmaya devam edeceksin dememiş dogumdan bir kaç ay sonra boğazında kocaman bir kitle farkettik troid kanseri dediler ilaçları bırakmaması gerekiyormus tabi bunu bilmiyordu. Çok kafaniza takilirsa gidip tekrar yaptirin sorun
Neshe08 papatya56 bakıyorlar cnm ths imin yüksek olduğunu ögrendım bende o gün hemen ertesı gun dahıliyeden randevu alıp tedavıye başladım
papatya56 Kucukmucize Kucukmucize Merak ettım ıkıncı hamılelegımde kan vermıstım hıc demedıler troitın var yok
Sevinc24 Ilkayy çok az bir oynama oluyor Ablam sağlık ocağında yaptırıp sonra devlette yaptırdı kısa sürede ordan biliyorum hamileliğimin başından beri sağlık ocağında veriyorum her ay şu an 2 küsür
papatya56 ozlemak42 Ikı kere düsük yaptım yenı hamıleyken kayıt actım kan verdim acaba yapmıslar mıdır dedım yarın gıdıp sorcam
ozlemak42 papatya56 sor canım inşallah cikmaz ileri evrelerini yaşadık çok zor çünkü geç kalmamak lazım
Neshe08 papatya56 sağlık ocağında kan verdım ben hamıle olduğumu dahıl o kağıtta beta hcg degerı ve ths değerı vardı doktor dahılıyeye görün dedi ths ım 6.53 çıkmıştı normalde 2,5 olmalıymış ilaç kullanıyorum şuan cnm
Brc_mert papatya56 onlar bakıyor mu bilmiyorum ama siz yine de ayrıntılı tiroide bakılmasını istiyorum deyin bence riske atmamak adına
Neshe08 papatya56 ben evde gebelık testı yaptıktan sonra emın olmak ıcın sabahında sağlık ocağına gıttım kan testımi orda yaptırdım
papatya56 Neshe08 Ikı kere dusuk yaptım her şeyden korkuyorum artık olursa yıne duser dıye genetıge gıttım kan pıhtılsamam cıktı
Neshe08 papatya56 Allah’ın ıznıyle bıse olmaz olumsuz düşünceleri çıkar aklından ınsallah hıc bı sorun olmaz kontrole gıdıcence aklında olan herseyı soyle unutuyorsan not et sıkayetlrınıde ılet dr 🙏
papatya56 Neshe08 Cok yıprandım 1 senede ıkı kere dusuk yaptım ılk 4 aylıktı ıkıncısı 9 haftalıktı ılkınde cok yıprandım oynamaya başladı üç gun sonra dustu kendimi yenı toparladım adetıme 8 gun var sol bacagım kasıgım agrıyo bugün bıraz mıdem bulandı goguslerımde agrıyo ınsallah hamıleyımdır
Neshe08 papatya56 ınsallah rabbım fırsat verır bıde şöyle düşün yanı pblemlı bı gecelikse vücut kendı kendıne son verıyomus ya doğusunda bı sorunu olsaydı öle düşün bıde rabbın herseyın hazırlısını bılır yazar cnm ıcını ferah tut sen test yap
papatya56 Sevinc24 Yenı hamıleyken kan verdim ama neye baktılar bilmiyorum bu testı yapmıslar mı o zaman bılmıyorum bence yapmıştır olsa bana soylerdı doktor
Pelin22 Merhaba benim de hamileliğimin 4.haftasında tiroid im 4,4 cıktı.Hissedilir bir belirtisi yok şuan ama doktor her ay dahiliyeye kontrole gitmem gerektigini söyledi.Tek bir ilaç verdi onu kullanıyorum.inşallah degerler normale dönmüştür.