bademsekeri42 Mucizemm0101 Bazı özeller almıyo diye biliyorum canım ben doktorun kendi kliniğine gidiyorum eşi bırak kardeşi annemi falan alıyolar hep çok şükür
Maferella Mucizemm0101 alıyorlar. Devlette de almaları lazım sonuçta bi refekatci hakkınız oluyor . Konuşun beraber girin
rabiagucer03 Mucizemm0101 Bende gidicem almazlar düşüncesi var diye artık video çekmek için izin isterim doktordan dedim sonuçta onlarında evlatları isteriz ki babaları da görsün 🥺
merviskoooo Mucizemm0101 biz özel kliniğe gidiyoruz eşim her zaman giriyor yanımda hatta bir kez de kayınvalidemle annem de geldi bebeği görmeye hiç sorun yapmadılar doktorum da çok sıcak davrandı hastane ortamı olduğu için mi sizinki bilemedim
Eda115354 Mucizemm0101 bazı özeller bile almıyor ama benim gittiğim hastane alıyor. Hatta birinde kardeşim heves etti kıramadım sadece bir kişi alırım dedi
Handehilal Mucizemm0101 bende özele gidiyorum alıyorlar hatta bir keresinde annem eşim ikisi de girdi hiç bişey söylemedi insan yanında olsun görsün istiyor rica edin belki kabul eder etmesi gerek baba sonuçta görmek ister
AybukeA Mucizemm0101 ben 27 haftalik hamileyim, basindan beri ayni doktora özele gidiyorum ve covid sebebiyle esim alınmıyor. Ozel hastanelerin bazıları da böyle eşleri almiyor pandemi sebebiyle
aeh Mucizemm0101 gittiğim özelde bir dönem almıyorlardı şuan alıyorlar eşim kızım ben birlikte giriyoruz
derinsart Mucizemm0101 bizde özele gidiyoruz hep aldılar hatta ultrasonda bakarken bile gelip izliyo eşim kayda alıyo görüntüleri
Cigdemanne_01 Mucizemm0101 koronadan dolayı odaya sadece hamile olanlar giriyor mantıken. Eşinize göstermek istiyorsanız videoya alabilirsiniz ben öyle yapmıştım kalp atışlarını falan hep çekmiştim. Hem hatıra olarak ta kalır 😊
Sem-a Mucizemm0101 bizim özelde eşimde birlikte giriyoruz devlette koridora dahi gelmesi sıkıntı oluyor devlette almıyorlar
Linam6868 Mucizemm0101 Ben gittiğim de eşim de benle gelirse eşimi de içeri alıyorlar özele gidiyorum devlette almıyorlar zaten
Ddmbcglu Mucizemm0101 6 aydır 1kere bile gitemedi yok almıyorlar ne yazikki 😏 sırf bu yüzden hala bile değiştirmeyi düsünüyorum hastaneyi doktorumdan memnun oldugum halde cok sınır bozucu ya bide ilk cocuk olunca adam cocugunu bile göremiyor 😏