Mucizemm0101 Merhaba arkadaşlar Yeni hamilelik haberi aldım ve özel hastanede eşimle birlikte kadın doğuma gittim. Eşimi odadan içeri almadılar. Koronadan dolayı sanırsam bilmiyorum bidaha gittiğimde hiç mi alınmıyor sormayı düşünüyorum fakat siz bilenlere sormak istedim. Özel hastanede de mi eşleri yanına almak yasak? İlk bebeğimiz birde insan o heyecanlarda eşi yanında olsun istiyor.
Minikbidunya Mucizemm0101 bazı özeller alıyor avcılar Anadolu hastanesi uğraş hanım alıyor. Devlette almıyor
Mmhtpmhmt04 Mucizemm0101 hastaneden hastaneye değişiyor benim esimide almamışlardi ilk hamileligimdi merak ediyordu. Doktorsa istediğinde video cekmek istersen asistanlara ver telefonu çeksin demişti o şekilde idare etmiştik. Video cekmeyi teklif edebilirsiniz
Minikbidunya Minikbidunya Mucizemm0101 mesela Avrupa tıp hastanesi almadı ayan medilife gidiyorum almıyorlar
Mucizemm0101 Minnosunannesiii acaba ilk diye mi almadılar bende anlamadım eşim o kadar işten izin aldı geldi üzüldüm
Cocukgelisimci Minnosunannesiii devlette de eşi almıyolar ama sen daha çıkmadan başka hastayı içeri alıyolar. Biraz ses çıkarmak lazım. Eşimiz alınmıyosa o hasta da ben çıkmadan alınmasın demeliyiz
Dga Mucizemm0101 tamamen doktor tercihi benim ilk gittiğim özel hastanede almıyorlardı sırf bu yüzden hastane değiştirdim .
icedearth Mucizemm0101 benim gittiğim özel hastanede de yasak eşleri almıyorlar video çekiyorum içerde
Taze_gebe Mucizemm0101 canım ben rica ettiğimde aldılar eşim hiç kalp duymadı veya ultrasında görmedi diyince özele gidiyorum gyet sıcak karşıladı devlete bi kere gittim ilk öprendiğimde orda doktor aksiydi ama ilk gebelik diye tamam dedi ztn iki dk suratımıza bakmamıştı bi daha da gitmedik😂
Mucizemm0101 Taze_gebe olmadı almıyoruz derlerse izin istiyim dediğin gibi. Peki almama nedenleri koronadan mı acaba önceden alıyorlarmıydı
burcu_burcu Mucizemm0101 hastaneye göre değişiyor bende özele gidiyorum ve Bugüne kadar hiç almadılar özelllkle cinsiyeti öğreneceğim gün çok rica etmiştim ayrımcılık olur dedi doktorum video çekiyorum bende
Gamzissss Mucizemm0101 Canımm bende özel hastaneye gidiyorum ama eşimi alıyorlar hatta annemi de falan giriyoruz her gittiğimiz de
Elifdikel Mucizemm0101 Hastaneden hastaneye fark ediyor sanırım devlet zaten koronadan öncede başkasını almıyordu ama özel hastane çoğu içeri eş alıyor halen daha benim eşimde hep gelir benimle sıkıntı olmadı
Mom040 Benim gittiğim hastanede alıyorlar, almasalar değiştirirdim hastanemi sanırım. Ben annesiysem o da babası, benim kadar görmeyi hakediyor ve onların bu sürece alışması için çok gerekli.
Kdryns22 Mucizemm0101 Canım ikinci hamileligim ilkinde aliyodu bunda almadı hiç 32 haftaligim özel üstelik o hastaneden hastaneye değişiyor pandemiden önce özelde aliolardi ama şimdi hastanenin insiyatifine kalmış
Taze_gebe Mucizemm0101 koronadır canım çoğunluğu ben çok kibatca sormuştum gelebilir mi nolur diye iyi hadi ilkse madem vs dedi sonra özele gittim orda tabi tabi gel izle vs çağırdı ama birer kez girdi her defasında gelsin demedim hani
Mk34 Benim doktorumun kendi kliniği var alıyor sagolsun sadece bi kez alttan muayene etmek durumunda kaldı o zamanda kendi odasında ekrandan açtı eşime bebeği görsün diye ama göremeseydi muayene odasına alacaktı.Genellikşe özel hastaneler alır devleti bilmiyorum
Sed22-09 Mucizemm0101 bende özele gidiyorum ama alıyorlar eşim giriyor yanımda hatta annemde geldi birgün oda girdi eşimle beraber sıkıntı olmadı