Minnakhamis Kızlar hastane çantasına sıcak su torbası alayım diyorum sezaryen olacağım için hem gazımın rahat çıkması için ayağıma koyarım hemde ameliyathanede üşüyeceğim için gerekli olur diye düşünüyorum sizler aldınız mı ?
mercimeginanne Minnakhamis sezeryanda ameliyathane ısıtılıyormuş cnm bende soğuk olcak sanıyordum ama yattığım ameliyat masası bile alttan ısıtmalıydı 🙈
KMerveK Minnakhamis ben koydum nolur nolmaz diye hatta hem sicak su torbasi hem yelpaze koydum kimi terlersin dedi kimi üşürsün dedi 😂
Minnakhamis Teacherella1 hı sütü bilmiyordum bak 😀 bende var bi tanede büyük ama küçük boy alsam mı diye düşünüyorum 🤔
mercimeginanne Minnakhamis bn 2 kez o amelyathaneye girdim de zangır zangır titredim Allahtan bu öyle değildi 🙈 anladığım kadarıyla bebekler için sıcak tutuyorlarmış.
Minnakhamis mercimeginanne benim hiç ameliyat tecrübem yok ama hep soğuk diye duydum sezaryenide öyle zannediyordum 🙇🏻♀️ Bende kesin öyle olurdum 🤭😀
KMerveK Minnakhamis valla ben birinin postunda görmüştüm belki lazım olur diye koydum varsa koy sende zaten menapozlu teyzeler gibi bi yanıyoruz bi donuyoruz 😅
Minnakhamis KMerveK var var kaybetmediysem evde bi yere koymuşumdur 😂 dur alayım yanıma ne olur ne olmaz hastaneye ev uzak lazım olunca çıkarır kullanırım yoksa durur valizde alır getiririm 😀