Evet arkadaslar cok sükür bende dogurdum 🙈
Yavrum tam gününde geldi 40+0 🤲🏻
Pazartesi gece 23 de sancilarim basladi siklasmaya ve ben evde 6:30 saat idare ettim en sonunda dayanamadim midem bulandi o an istifra ettim ve lavobaya gittim baktim 3 parca halinde nisanim gelmis 😬 ve sabah 6:30 da hastaneye gittigimizde 6 cm acikligim varmis baya bi sasirmistim ilk dogumum ebelerde sasirdi ve sordular agri kesici aldimmi diye hayir dedim epidural sordular hayir dedim sonra yaklasik 1:30 saat daha orada sanci cektim ve sonrasinda bana ikinma istegi gelmisti ebeler bile sasirdi baktilar 8 cm acikliklik olmus biraz daja dayan dediler 10 dk sonra dedim ikinma istegim cogaliyor hemen cevirdiler beni 5 ikinmada yavrum 15 dk icinde kucagimdaydi 🥺🥺🤲🏻🤲🏻 Öyle güzel bir his ki sali günü insallah 1 hafta olucak suan bebisim yanimda 😍😍🤲🏻 Allaha sükür 2:30 saate dogurdum rabbim herkese böyle kolay dogumlar nasip etsin hic korkmayin kesinlikle dayanilir dayanilmicak gibi birsey degil Rabbim burada devam hamis olanlara yardim etsin ve cocuk isteyenlerefe nasip etsin herkese cok dua ettim artik sadece öylesine foruma ugrarim sizlere duaciyim 🤲🏻🥰