Buketkucuk Tgcsyhn aynısını yaşıyorum şok oldum okurken😬 bende sürekli büyük tuvalete çıkıyorum ıkınma hissi geliyor araştırdım doğuma yakın bağırsaklar bebeğe yer açmak için hep fazlalığı atarmış ve çok sık tuvalete çıkılırmış gelecekler mi acaba🥺
Tgcsyhn Buketkucuk ya bak şimdi bi heveslendim su bile içsem cıkarasım geliyor ikimizde aynı anda üşütmüş olamayız dimi 🤔🤭
Ozge5500 Buketkucuk valla bn daha yeni adayim 30 haftaya girdik ama ablamdan biliyorum onun boynundan asagiya agri vurmustu o sekilde hastaneye götürdük acilmasi oldugunu soyledi doktor o gece doguma almislardi sezeryana 😊
Ceyo93 Tdm29 oldu bitti karnım aşağıda 37 olduk hala gelen giden yok boşverin siz onları herkes çok iyi biliyo maşallah 😂
Sahnur Ceydat ben günümden de tam emin değilim doktor tahminen söyledi son adet tarihimi acaba yaniliyor muyuz 38+3 oldum bugün ama belki daha gerideyimdir bilmiyorum iyice yukarı çıktı yerleşti bebeğim hiç inecek gibi değil 😯
Ceydat Sahnur ama her ay kontrole gittiğimde ultrason da çıkan hatalarla eşit benim ki senin ki değilmiydi
Sevde0281 melikeyldrm_54 benimde sezeryan günüm 3 Mayıs ama kafası çıkacak gibi hissediyorum iki gündür şiddetli bel ağrısı ve adet olacakmisim gibi ağrım var. Bebeğin suyu sınırın altindaymis bizimkine her an alabilirim dedi
melikeyldrm_54 Sevde0281 bende öyle hissediyorum suyu falan iyi onla ilgili bişey demedi sadece progestanı günde 3e çıkardı Cuma gidicem bakalım hayırlısı olsun hepimiz için bir an önce kavuşalım bebişimize 🥰
Sevde0281 Olivia öyle yapacağım teşekkür edrrim önce magnezyum kullanıyordum bende rahim sertleşmiş doğum olabilir kullan demişti şimdi iki aydır kesti doğuma çok az kaldı bekliyoruz bakalim
Buketkucuk Tgcsyhn bence olamayız, öyle bir tesadüf olamaz😄 Yaa bende heyecanlandım bakalım neler olacak😊🙏🏼
Sahnur Ceydat benimki de eşit görünüyor yanılma payı varmidirki diye düşündüm ama cihaz da da hep 38 +3 çıkıyor benim ki doğru demekki
Sahnur Tdm29 yapıya göre değişiyor hiç stres yapmayın benim karnım yusyuvarlak top gibi herkes erkek bebek zannediyor kişiden kişiye değişiyot
elediyebiri Sevde0281 Bende 36+3teyim dünden beri Cok hareket etmiyor bebegim. Bende merak ettim acaba Dogum belirtisi mi diye 😂🙈
Sevde0281 melikeyldrm_54 amiiinnnn bend bugün nstye girdim hafif sancı çıktı doktor komtrol günleri kacirmayacaksin dedi on besinde belli olacak bakalım