Simsim5 Bir türlü içimize sinen bir isim bulamıyoruz oğlumuza aklımızda üç isim vardı onlardanda seçemedik daha belki güzel önerileriniz olur kızlar ☺️İki isimden pek hoşlanmıyorum çocuğa ismi bitişikmiş gibi seslendikleri için. Önerilerinizi bekliyorum ☺️
ozlemak42 Simsim5 ne tür isim istiyorsun ki canım eski mi yoksa yeni değişik bir isim mi birde aklindakiler neler
Kimbilir38 Walla bizde kiza bulamiyoz canim 😂😂😂 Yagiz Yigit Mirac Goktug Tugra efe Aklima gelenler sizde kiz isimleri varsa bana yazin 😂😍
Simsim5 Kimbilir38 eşim bir ara yiğit ismini çok istiyordu sonra yine kafası karıştı😂 bizde kızımız olsaydı Liya ismini koyacaktık kesin ama oğlumuz oluyor ☺️ Kız için daha çok bakmıştık mina masal asya derin vardı arasından liyayı seçmiştik☺️
Simsim5 Buketkucuk herkes diyor koy gitsin iki isim ne olacak diye ama iki isimle seslenilmesi bana çok kötü geliyor☺️
Ceri5 Simsim5 22 haftalık hamileyim, bende 2 isimden hoşlanmıyorum, Oğlumuza “Ali” ismini vereceğiz inşallah 💖
ozlemak42 Simsim5 evet anlamida çok güzel hoşuma gidiyor daha cinsiyetimiz belli değil bizim erkek olursa bunlardan birini düşünüyorum bende 😊
Mmhtpmhmt04 Simsim5 ben miran koydum oğluma ama asrın güzel isim ikisi arasında kalmıştım. Asrın olabilir
Zeynepp1616 Simsim5 vallah begendigim isimler Ediz Yağız Miraç Ömer Yusuf Uraz Emirhan Egemen Tunahan uzar gider liste Dorukhan
YagmurAnnesi Simsim5 Biz bugün EGEMEN ismine karar verdik çok şükür 💙 Ama onun dışında beğendiklerimiz YAĞIZ BATUHAN ÇAĞATAY RÜZGAR KUZEY ARAS