minnakveannesii 11+5 günlük bebeğim oruç tutmayı düşünüyorum doktoruna soran veya fikir verecek olan varmı ?
metehaninannesiii minnakveannesii 16+6 haftalığım doktorum.izin vermedi bendr düşünmüyorum bebek bizden besleniyor çünkü
Nry0682 minnakveannesii 14 haftadayım tutmayı düsünmüyorum.Ben ilerde borclarımı öderim ama bebegimin en ihtiyacı oldugu zamanda besliyememenin vicdan azabını yasarım.
Susamtanem2 minnakveannesii Çocukluğumdan beri tam tuttum ilk kızımda da aynı şekilde ama Bu hamileliğimde imkansız gozukuyor 14+2 yim bu yaşıma kadar baş ağrısı yaşamadım şimdi yaşıyorum kızım 3 yaşında 2-3 saatte bir bişey yemedim zaman başım daha çok ağrıyor tansiyonum düşüyor sonra birden yiyince midem bulaniyor 😔
Baysey minnakveannesii 6+1 doktorum iftar ve sahur arası 3 lt su içtiğim surece bir sey olmaz tutabilirsin dedi
Nurandogan Gün içerisinde açlıktan dolayı kan şekeri ve tansiyon düşmesi ihtimali olduğu için biraz sakıncalı olabilir en azından ben bir iki saat bişey yemedigimde tansiyonum düşüyor direkt ama yine de doktorunuza sorun tabi ki bir de sizin vücut yapinizla da alakalı ben 29 haftalığim bu arada ☺️
minnakveannesii Nurandogan maşallah Allah hayırlı bir şekilde kavuştursun 🌸 bende emin olamadım bir türlü bi doktora sorayım
Lulemom Uzun süre susuz kalmak kandaki hormonları etkiliyomuş. Ve bebeğe giden kordondaki kan akışını yavaşlatırmış. Ben tutmicam.
Minederin Bende 16+4um tutmayi deneyeceğim yapabilirsem zorlanmazsam devam edecegim dayanmadigim zaman bırakırım en azindan denemek istiyorum
Busehnm minnakveannesii Allah izin vermiş uygun olduğunda tutarsın demişbizim dinimiz o kadar ince ve anlayışlı ki! neden kendinizi de bebegi de zora sokmaya çalışıyorsunuz
minnakveannesii Busehnm zora sokmak değil amaç fikir alışverişi yapıyoruz zaten burda . Oruç tutmak için tabiki bebeği tehlikeye atamayız sadece bazen sorun yaşanmadıpı için sormak istedim.
Elifdikel minnakveannesii 16 haftalık hamileyim tutamayacagm bişey yemeyince çok kötü oluyorum hemen basım tutuyor rabbim hamilelere imkan tanımış uzun süre açlık ve susuzluk bebeğimiz için iyi olmayacaktır
Baysey Bebegim4 benim lekem yok ama doktor kesenin arkasında kanama gördü, yerleşme kanaması olabilir dedi ama iğne ve ilaca basladı düşük icin bakalım 15 gün sonunda bakacak, muhtemelen sizinde yerlesme den kaynaklı falan olabilir siz gittiniz öi doktora
Prensannesi111 Ben sorsum doktora sahursa sıkı beslen ve suyu çok iç tutabilirsin dedi. Bebek açısından sıkıntı olur mu diye sordum hayır hatta bazen aç kalmak bile yararlı dedi
Hilal_cskn38 minnakveannesii canım doktoruma sordum bi sıkıntı olamayacağını tutabılcegımi söyledi ötüşürüm yagrın ilk günü tutulacak ama dayamazsam olalı aksı durum olursa tutmayacağım
Bebegim4 Baysey gittim ama hiç bir problem yok dedi kan sulandırı iğne hap kullanıyorum bunlar yapıyo olabilir dedi bende pazartesi salı gidicem nasipse inşallah kalp atışını duyarız hayırlısı İLE
Htcyalmanci minnakveannesii bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya tutmaman gerektiğini söyledi doktor riske atmıcam