Benimde 2 gündür karnım kaskatı kesildi sağ kasığıma sanki bıçak saplanıyor ve bebeğim biyerde toplanıyor taş gibi oluyor sanki

prensimgeliyor az önce işte bu ayağı dedim Cok net hissettim onun ayak olduğunu 🙂 ama kafayi hissedemedim şu an yine kıpır kıpır ayağını ittiriyor oğluşum 😍😍

prensimgeliyor aynısı bendede oluyodu dün kontrolden geldim yalancı kasılmalarmış dahada artacağını söyledi doktorum karnımın bi tarafı semsert oluyo benimde normalmiş🤷🏼‍♀️😊

@Bsydz yaa normalmiymiş ben sormayı unuttum magnezyum kullanılır mı acaba bu durumda

prensimgeliyor normalmiş canım hatta benim o esnada hafif bi ağrım oluyo gaz ağrısı adet ağrısı gibi değişik bişey 5 10 saniye sonra geçiyo bana vermedi doktorum magnezyum hatta kasılmalarımın dahada artabileceğini korkmamamı söyledi sadece bol su iç dedi öyle yapıyorum🥰

prensimgeliyor oo siz bir de 34-36 gibi görün minnak ayaklarin izi çıkıyor resmen 😍😍😍 normal bir yere toplanması sürekli aynı yere vurması karnından çıkacak gibi olması hepsi çok şükür sağlıklı büyüdüğünün belirtisi

Benim de adet ve gaz sancısı gibi oluyo. Bide kasıklarımda ve şeyimde ağrı oluyo. Normal mi bunlar acaba? Ara ara göğüs altında yanmalar oluyo