Arkadaşlar sizinde ara ara karnınızda sanki çocuğun ayağı kafası bi yere geliyor gibi oluyor mu
27 haftalık gebeler 🤰
prensimgeliyor Dün oldu valla çıkacak gibiydi karnından öyle bir sertleşti ki karnım 🤷
Benimde 2 gündür karnım kaskatı kesildi sağ kasığıma sanki bıçak saplanıyor ve bebeğim biyerde toplanıyor taş gibi oluyor sanki
@birprensesvebirprensannesi sadece bi yerde oluyor demi acaba ayağı kafası mı diyorum bende rahatsız da ediyor
@alpaslaninannesi neden oluyor acaba 🤦🏼♀️
alpaslaninannesi aynısı bendede var ☹️Korkulacak bişeymi acaba ilk hamileliğim
prensimgeliyor az önce işte bu ayağı dedim Cok net hissettim onun ayak olduğunu 🙂 ama kafayi hissedemedim şu an yine kıpır kıpır ayağını ittiriyor oğluşum 😍😍
prensimgeliyor Evet Tek tarafta oluyor onlarda sancı oluyor oda işte yalancı doğum sancıları
@Beyzan normal bir durum o zaman 😀
@birprensesvebirprensannesi batıyor gibi değişik oluyor
prensimgeliyor aynısı bendede oluyodu dün kontrolden geldim yalancı kasılmalarmış dahada artacağını söyledi doktorum karnımın bi tarafı semsert oluyo benimde normalmiş🤷🏼♀️😊
prensimgeliyor bencede oluyor canım 26 haftalığım
@Bsydz yaa normalmiymiş ben sormayı unuttum magnezyum kullanılır mı acaba bu durumda
prensimgeliyor normalmiş canım hatta benim o esnada hafif bi ağrım oluyo gaz ağrısı adet ağrısı gibi değişik bişey 5 10 saniye sonra geçiyo bana vermedi doktorum magnezyum hatta kasılmalarımın dahada artabileceğini korkmamamı söyledi sadece bol su iç dedi öyle yapıyorum🥰
prensimgeliyor oo siz bir de 34-36 gibi görün minnak ayaklarin izi çıkıyor resmen 😍😍😍 normal bir yere toplanması sürekli aynı yere vurması karnından çıkacak gibi olması hepsi çok şükür sağlıklı büyüdüğünün belirtisi
@Bsydz anladım canım kasılma demek bu😀 normalse sıkıntı yok☺️
@Beyzan ayy iyi bari 😅 ayakizlerini de görmek çok güzeldir 💓
prensimgeliyor Evet canım öyle oluyor
Benim de adet ve gaz sancısı gibi oluyo. Bide kasıklarımda ve şeyimde ağrı oluyo. Normal mi bunlar acaba? Ara ara göğüs altında yanmalar oluyo
@Nerycherry bende de gaz sancısı gibi bişe oldu zor kalktım lavaboya gittim geçti sonradan