Bayburtlugelin 16+4 olduk ama ben hiç bir şey hissetmedim oğlumda bu haftada minnak kıpırdamalar oluyordu ama bu sefer hiç tık yok erken mi acaba
Elifdikel Bayburtlugelin Aynı postu bugün bende açtım 16 haftalık olcam yarın bende daha bişey hissetmedim henüz erken sanırım bir de kiloyla alakası olabilir
Bayburtlugelin pnrysfdnz ya demekki normal ben oğlumda erken hissetmiştim cinsiyeti bellimi bebeğinizin
pnrysfdnz Bayburtlugelin oglumda 20. Haftada hisstmistim 2. Yi erken hissedersin lafina güvenmiştim 😂😂 gecen hafta kız dedi doktorumuz 💜 sizin belli mi
Bayburtlugelin Esrabyr acaba cinsiyetle bir ilgisi varmıdır erkek kendini daha erken hissedirir diyorlar sizin erkek mı
Kybusr Bayburtlugelin benim kızdı ilk bebeğim 17 haftalık hissetmiştim canım birde zayıf anneler daha çabuk hisseder diyorlar doğru mu bilmiyorum
Gamzeren90 Benimde 2.gebeligim ve 18 de hissetmeye başladım şuan 19 dayız bende geç hissettim bu sefer erkek olmasına rağmen 😉
Bayburtlugelin Elifdikel ben 16+0da gittim doktora 4 gün geçti yani 145 gram ve 14 cm boyu dedi bebegin ve bu gebeligimde cok kilo almadım 3 kiloya yakın bir kilo almışım ama anlamdım
Elifdikel Bayburtlugelin ben kendim de kiloluyum bebeği bilmiyoum sanırım anne kilosuyla da alakalı ve daha erken olabilir bekleyelim bakalım sağlıklı olsunlar da pıt pıt yapar kaçarlar bende bugün gideceğim insalalh doktoruma
Elifdikel Bayburtlugelin Bende bugün ki kontrolümde öğrendim oğlum olcak inşallah sizde öğrenirsiniz hayırlısıyla