azraaaaa Melogurumi merhaba canım gittim ben kontrolüme nehir hanıma sordum ssvd konusunu yok dedi illa ebe takibinde olacak diye bişey yok gelsin dedi ben ssvd yapıyorum dedi
azraaaaa Melogurumi evet canım gelsin dedi onuda herkes gibi normal doğurturum dedi ebe takibinde olması falan yok öyle bişey dedi onada saçma geldiğini söyledi 😂
Suyumbikehka Cennett92 vallahi tam kiloya mı bağlı onu da bilmiyorum. Çünkü benim doktorum 4.100 de dikişsiz doğum yaptırdı. Bu birazda bizim vücudumuza bağlı olabilir diye düşünüyorum. Zahide Hanım Ankara’da meşhur bir doktor biliyorum kendisini
ecce_mommy Suyumbikehka Allah analı babalı büyütsün inşallah ne kadar güzel olmuş keşke bizde böyle ebe ekip bulabilsek hangi ildeydiniz hangi hastanede yaptınız doğumu ☺️
Suyumbikehka ecce_mommy çok teşekkür ederim inşallah nasip olur 🙏 ben Ankara’dayım doktorum kıymetli Aylin Anıl Arslan ve ekibi ile takip ettim süreci. Anlaşmalı olarak Memorial Ankara Hastanesinde doğumum gerçekleşti. Doğuma kadar muayenehaneye gittim
Tatlianne1 Suyumbikehka maşallah sübhanallah çok güzel doğumunuz olmuş rabbim analı babalı büyütsün inşallah ❤️ hep dikişsiz hayal ettim doğumumu ama maalesef 25 dikiş atıldı🙏🏻
Suyumbikehka Tatlianne1 çok teşekkür ederim ❤️ Dikiş falan önemli değil önemli olan bebeklerimize sağlıkla kavuşmak ❤️❤️❤️
azraaaaa Ayseebrar17 bilmiyorum canım benim doktorum çok iyi ama yeni hastane değiştirdi Ramiye yeni geçti diye ebelerini bilmiyorum