Ftm_08_61 28+2 haftalığız hareketler normaldi ama ikigündür çok şidetli hareketlenme var hemde sadece sağ tarafta kaburgalarımda midemde hisediyorum resmen normalmi acaba sizdede oluyormu normalde hep sağa yatarım bundan kaynaklanıyor olabilirmi
AycanAycan19 Ftm_08_61 ayni bnm gibi bnde 28 de acayip bi hareketlenme olmustu suan 33 daha azaldiii yer daraliyo ondan sanirimm ama sizinki gayet normal tam 28 haftalikken sagimda duruyodu hep saga yatinca acayip bi hareket vardii kalk dercesine😂😂
Nilasyamom Ftm_08_61 canım bebeğin artık daha da büyüdü ve suyu bebeğine oranla azaldı. Hareketlerini daha net hissetmen bu yüzden. 😍🤲 sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Kayasbht Ftm_08_61 30 haftalığım benim bebeğim de maşallah çok hareketli hatta 2 3 gündür sanki mideme çıktı yediklerim oturuyor miğdeme sanıyorum galiba Bebişten dolayı sana da oluyor mu 🤣
HemsireAnne_ Bebeğin hareketli olması sinir sisteminin iyi olduğunun kanıtıdır sevinmelisin 😊hareketler ilerleyen haftalarda can yakıcı olabilir buda normaldir
isimsiz123 HemsireAnne_ şimdi canım ben ikizlere hamileyim biri çok hareketli diğeri çok hareketsiz hareketsiz bebeğim için korkmalı mıyım ? Yoksa benim durumum farklı mı korltum şimdi
HemsireAnne_ Ftm_08_61 bebek kilo aldıkça hareketler daha kuvvetli oluyor korkulacak birşey yok merak etmeyin 😊
Kaderakkes Bende 35 haftaligim ama benimkinin sanki yeri daralamiyor çoğalıyor öyle kuduruyor karnimda
HemsireAnne_ isimsiz123 24 saat içinde bebeklerin en az 10 kere belirgin hareket etmesini bekleriz ikincisinin hareketlerinde azalma yada hiç hissetmiyorsanız kontrole gidebilirsiniz
Kayasbht Ftm_08_61 bu akşam istifar ettim durup dururken acaba diyorum çocuk miğdeme baskı yapıyor ondan mı oldu olabilir mi acaba