Mutluaile1 Iyi akşamlar.. Bu aralar göğüslerim de bi sızı var batma gibide tam ne olduğunu çözemedim yani sızı geldiğinde zonklar gibi oluyor geçiyor el muayenesi yapıyorum kendim ele gelen bir şey yok doktora gidince mutlaka sorucam ama yaşayan oldu mu
Tgckbr Mutluaile1 Merhaba.. onu bende yaşıyorum ya daha öncede vardı hicbisey yoktur dedi yolladı elimle de baktığımda bısey yok şuan hamileyim iyice arttı sızılar
Mutluaile1 Tgckbr evet benimde hamilelikte oldu o da 2 haftadr var yarın 16. Haftamiza giricez. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bazen yazıyoruz ama insanların ilgisini çeken konu olmayınca cevapsız kalıyor 😁 artık başlıkları kaynanam eltim görümce diye aticam 😁😁😁🤪
Tgckbr Mutluaile1 amiiin inşallah bide cinsiyeti öğrenip biseyler almaya başlasak çok iyi olacak meraktan ölecem ☺️ sizin belli mi cinsiyetiniz
Mutluaile1 Tgckbr 2li taramada kıza benziyor yüksek ihtimalle kız ama değişebilir dedi bizde yarın gideceğiz ozele devlet net olsada söylemiyormuş
ebrarecem Süt hormonlarından oluyor. Vücut kendini hamileliği alıştırdığı için kasık göğüs ağrısı oluyor. Hatta adet zamanı geldiğinde göğüs ağrısı yaşayanlar bile var. Hamilelikte her ağrı mübah kan vs olmadığı sürece 😇