Larraa Muciiizemm Çok teşekkür ederim 🌸 Hanımefendinin cevaplarına bakarsak yaptığından hiç rahatsız olmamış bile. Hala gülerek densiz cevaplar veriyor. Böyle başkalarının mutluluğundan rahatsız olup, çomak sokmaya çalışan insancıklar her yerde var maalesef.
Architect_mom @98#14403242 amin hepimize insallah. Kaset test hani su beyaz olanlar var ya 7 tl olanlar.
Bfduam Elfilayda belirtilerin neydi canım? Bir hsftam var benimde, mide yanması ekşimesi hazımsızlık hafif bulantım var ama erken diye yoramıyorum belirtiye.
Elfilayda Bfduam 2 hafta kadar çok bel ve sırt ağrım oldu benim onun haricinde belirtim olmadı diyebilirim hala da devam ediyor bel ağrım ve kasık ağrım , inşallah Sende hamilesindir ❤️🥰
Elfilayda Bfduam adetime 10 gün varken sanki hamileymişim gibi hissettim test bile yaptım hatta ama tabi doğal olarak negatif çıktı seninde az kalmış inşallah çıkar 🥰
Bfduam Elfilayda ya i o takvimde doğal negatif çıkması:) şükür ki sonu iyi olmuş. Kasıklarımın altında dolguluk hissi var bende, ins canım hayırlısı olur.