Ebrumihrimah Ddnzz 🙋♀️🙋♀️ 10 dk tertemiz oluyor acı yok denecek kadar az oluyor hızlı yapıldığı için ☺️
34_21_23 Ddnzz ben gidiyorum lazere gitmiştim çok ince kıl kökü olduğu için ilk çekişten sonra uyuştu 5 dk sürmedi bitti valla mis gibi en rahatı ağda
Nimetmtn Ddnzz elbet acıdan dolayı kasılıyo ama en rahatı o ben hala devam ediyorum kuaföre gidiyorum
Damla60 Ddnzz Bende 27 haftalık hamileyim . En iyisi ve en temizi ağda bence . Jilet le mahvoluyor ve hemen yine uzuyor. Tüy dökücü de zaten yasak içerisinde ki kimyasal dan bebeğe zararı olabilir. Ağda dan vazgeçme derim sık dişini 🤗😊
Miskokulum35 Başından beri devam ediyorum. Hamile olmadan önce de kasıyordum ama 10 dk da bitiyor jiletle vurup 2 günün birine temizlik yapmaktansa bikaç dk sonra zaten uyuşuyor değer yani
Busehnm Ddnzz biraz daha hassas davranmasını istersiniz zaten hamile olduğunuzu görünce öyle yapıyorlar, en güzel temizlik sekli🌸
Egemeninannesi1 Ddnzz bende kasarım korkusuyla çok arada kaldım ama baktım ki çarem yok gittim hemen bitiyor zaten git rahat edersin