Asyam0650 Göğüs altında batma gibi bi ağrı yaşayan varmı?Sağ göğüs altından batma oluyor, sırtıma gidiyor ağrı 1.haftadir geçmişti geri oldu aynı nasıl geçecek acaba . Kalçada ağrı da yanında çok kötü yaşayanlar varmi
BrcHmt Asyam0650 üstte kalsın diye ayrı ayrı yazıyorum 😊 nst de sancı çıkıyor mu? Ve bende akşamları mide yanması oluyor. Beyaz nohut yiyorum şuan hatta işe yarıyor az da olsa
Asyam0650 Chucky evet bende de oluyor dr olur dedi ama geciyo dinlenince ama batma mahvediyo ovaliyom uzaniyom hafifliyo biraz
Denizzz88 Asyam0650 36+3 üm bende de oluyor o sanırım bebek artık büyüdüğü için sığamıyor ya oraya baskı yapıyo acıyo bide sağ tarafıma toplaşıyo bazen orası şişiyo resmen 😄 bide bazen aşağı doğru baskı yapıyo göbeğimin altına sanki heryeri orda toplanmış gibi ağırlık oluyo yani orda
Asyam0650 Denizzz88 Aynen bende de oluyo ya bazen taaa tepemde göğsümün altında bazen taaa aşağıda cimcime🥰sigmiyo sanırım ayakları mı ne batiyo göğüs altıma sağlıklı olsunda batsin napalim dayancaz son haftalar 😇
Chucky Asyam0650 ben uzanınca da aynı ya geçmiyor bastırdıkça bastırıyor yarın kontrol var bakalım ne diyecek
Donebaris Asyam0650 benimde ayni seklde ben suytenin altina atlet koyuyorum hep ayroyeten aciyo yoksa duramiyom
teacher77 Bende 36+4 üm , bazen sırtıma ağrı giriyor tam göğüs altıma ağrılar giriyor. Az önce de bi baktım sağ göğüsucum ağrıyordu şöyle bi bakayım dedim süt geldi😀 bugün bir de hiç olmazdım ama kabız oldum galiba bugün tuvalete çıkamadım.