Sevincinci Arkadaşlar bugün biraz ayakta kaldım daha sonrasında vajina özel bölgem de bir Ağrı oldu yüremiyorum nerdeyse bebeğimi tekme atıyor ama erken doğum riski vs sey olur biraz korktum 😒 30 haftalığım 🥰
Burcuckmk Sevincinci benimde alt karnimda ara ara ağrı gibi sızı gibi oluyor ama onun dışında hersey normal 🤰 31+2
Mutiess Sevincinci bol bol dinlenin bende 31 haftalığım 10 dakika ayakta dursam bu acıyı yaşıyorum. Bebek baş aşağı pozisyonu almış açılmam ve erken doğum riskim yok. Normalmiş🙏🏻😍
Dnz_yksr Sevincinci bende öyleyim dun temizlik yaptım yürüyemiyorum rahimde sanki dikiş atılmış gibi agrim var 33 haftaligim simdiye kadar hic doktorum erken doğumla ilgili bi sorun görmedi yarin tekrar randevum var bakalim ne olur
kucuktosbik27 Sevincinci bu haftadan sonra daha çabuk yorulup ağrılarının olması normal canım yatıp dinlenince geçer zaten bacak arana yastık koymayı dene 1 2 haftaya bacaklar kapalı yatmakta can acıtıyor
Sevincinci Burcuckmk bazen oluyordu bugün ilk defa fazla oldu temizlik yapmıştık ben yapmadığım halde bu şekilde oldu allahım evlatlarımıza sağlık versin 🌸
Sevincinci Mutiess Yarın doktor randevum var ama içim korktu bir kere şimdi mi gitsem doktora sonra mı gitsem kararsız kaldım dinleniyorum ama dönmüş olmuş ihtimali var sanırım
Burcuckmk Sevincinci bu haftalar sanirim artik vucudun zorlandığı ağırlaştığı donemler canim allah saglik versin herkese 😇🤰
Mutiess Sevincinci ağırlıkları bize ağrı yapıyor benimde öyle vallahi bebeği aşağıda taşıyorsun diyorlar🙏🏻 Açılma ve erken doğum gibi risk yoksa bu durum çok normalmiş doğana kadar çok şekil alırmış 🙏🏻
Nuraygokce Arkadaşlar bn 32 +1im bebekleriniz aşağıdamı sizinde benimki resmen oturduğum da kımıldarken sanki bacaklarıma dokunuyor gibi
Mutiess Nuraygokce ya bunu bende hissediyorum kendi kendime yok olamaz falan diyordum demek ki böyle hisseden ben tek değilmişim 🙈
Betulnebiazizoglu Bende 30+1im ve alt karnımda ağrı sızı hissediyorum biraz ayakta kalınca, bir süre oturduktan sonra ayağa kalkarken sızlama hissediyorum normaldir İnşaAllah
Nuraygokce Mutiess 2inci gebeliğim ama ilkte pek böyle bişey olmamıştı 🤭o yüzden erken gelecek diyede korkuyorum 🤦♀️🙈🙈
Sevincinci Dnz_yksr bende nerdeyse ilk defa yaşadım bide tekmeler vs azaldı ve hafifledi bide çok derinden duyuyorum sanki korkuyorum biraz da