Pelin093 Merve444 bide ayriyeten coraspirin falan bisey vermedi dimi kimine suyu azalana coraspirin veriyolarmis benmkide aksi gibi dün kesti kullandigimi
Merve444 Pelin093 yok canım vermedi ben hiç su içmeden gittim o gün kontrole bide idrara çok çıkıyorum dedim enfeksiyon var ozaman dedi ilaç verdi onu bol su iç dedi bu kadar kilosu nasıl bebeğin uyumlumu su an haftasıyla
Pelin093 Merve444 o gün hic su icmeyincede fark ediyomuki acaba. Bende ögleden sonra gittimde su icmeden sanirm ama fark etmez. Suanda uyumlu iste bundan sonra nasil olur bilmiyorm plasentayla alakaliymis sivisi ins beslemeye devam eder
Pelin093 Merve444 dimi illaki bi tedavisi biseyi vardir heralde ya kimi cok az olanlara sivi takviyesi yada serum falan takiyolarmis
Acemianne12 Merve444 bana da aynı öyle demişti korkma canım bol bol dinlen yorma kendini bencillerimiz içerde mücalede veriyo sende dikkat et biraz
Pelin093 Acemianne12 benm kizimda sivi azalmasi falan yoktu yinede 2 hafta gelisim geriligiyle dogdu. Sizinki sivi azaldiktan sonrami gelisimi geriledi?
Elifmstf Acemianne12 faydası elbet olur ama havuç suyu çok daha fazla tuketmeni sağlar. En fazla 2 3 havuç yiyebilirsin günde. Ama 1 bardak suyu için 6 tane fln havuç kullanıyoruz.
Sarew Acemianne12 insallah bian önce düzelir yavrunuzu sağ salim kucaginıza alırsınız.Havuç suyu ve göksulu armudu diye duymuştum ben Ibrahim saraçoglunün bi paylaşımı olmuştu . Havuc suyunu günde iki bardak tüketebilirsiniz demisti