FasulyeninAnnesii hazal2131ds Valla bana hiç cevap vermemezlik yapmadı sadece geç cevap veriyor oda normal birşey yani anında cevap veremez ama mutlaka gün içinde cevap veriyor
hazal2131ds FasulyeninAnnesii anladım, teşekkür ederim genel anlamda memnun herkes kendisinden. Hastanede tanıdık falan olsa soracağım. Kimse yok cihanda tanıdığım.
hazal2131ds Nisacix valla medicalde bi kaç doktora iyi diyorlar ama hastane leş, para tuzağı, hiç gitmedim o yüZden. Doktor iyi olsa hastanesi kötü yasa tam tersi valla
hazal2131ds Nisacix bizede eşimin arkadaşları hep onu önerdi, ilk hamileliğimde gittim bebekte sıkıntı vardı herşey normal dedi dayadı bana ilacı. Göremedi yani sonrasında perinotolojiye gittim tabi düşecek dediler düştü bebeğim. O adamın ismini duyunca bile rahatsız oluyorum.
hazal2131ds Nisacix doğum zamanı bile doktor değiştiren var, korono olsak devlette doğurucaz ztn cesaret ederseniz değiştiriin onu
hazal2131ds Nisacix aynen hastane bana da çok itici geldi nedense. Şeker yüklemesini orada yaptırdım kötü tecrübem olmadı ama sevemedim.
Haris busrabasak ben konuşmadım ama doğum ücretini falan kuzenime sordurdum. normal ve sezeryan aynı fiyat 3750 denildi içine ekstra covid testi ücreti dahil olacak doğum paketi olarak satiliyo. içinde oda süsleme ve fotoğraf cekimide mevcutmus ben özel sigortalı olduğum için ücret odemiycem .refakatçi olarakta geçen arkadaşım sezeryan doğum yaptı yanında 2 kişi refakatçi kaldi
hazal2131ds Haris bakalım ne günlere kaldık normal olanı yapsınlar diye araştırıyoruz. Ama herşey mümkün sezeryana karşı değilim bebeğim sağlıklı doğsun nasıl olursa olsun. Yeterki alanında iyi bilgili bir doktor olsun.
hazal2131ds Ookosdas baştan beri ona gidiyordum ama sordum sorulara cevap alamıyorum. Sanki zorla yapıyormuş gibi mesleği.rahat bi insan o yönü güzel seni de kasmıyor relax oluyorsun.
Ookosdas hazal2131ds benimde doktorum Mehmet bey 1 senedir, düşükte kürtajda yeni gebeliğimde hepsinde doktorumuz aynıydı. Sormamın sebebi hani benim göremediğim birşey vardır sen görürsün sonuçta can taşıyoruz gebelik ciddi bir durum
Haris hazal2131ds Hakkımızda hayırlisi olsun normal doğum önceliğim 20 aylık oğlum var çabuk toparlanmam lazım onada bakabilmek için 😊
hazal2131ds derya_tatli çok duydum adını ama şimdi bi isim daha koymayayım aklıma ikincide düşünürüm nasipse denerim yani ☺️
hazal2131ds Ookosdas öyle tabi, bide ben duyduklarımdan etkileniyorum hemen. Eşimin isteğiyle 28. Haftaya kdr ona gittim ama kafama takıldı artık, en son şeker yüklemesinde de ters ters konuşunca gitmicm dedim. Özünde iyi bilgili bir doktor.