Isilhanim87 mucizem15 İnşallah Allah en kısa zamanda bebeğinize kavuştursun.. haftası iyiyse sorun olmaz diye düşünüyorum , Allah yardımcınız olsun 🙏
13072019 yasemin333 ayy benimde perşembe sabah çok heyecanlıyım kayısı kompostosu götürecekmisin ben götürmeyi planlıyorum birde humana rezene kimyonlu çay direk benim gazım ve bebeğin gazı için iyi gelir diye düşündüm
yasemin333 13072019 kompostosunu mu götürsem direk kuru kayısı mı götürsem kararsızım hangisi etkili olur acaba kayısılı meyve suyu da alacağım.Rezene çayı aldım hastanede yapamam diye çantama koymadım humananın emziren anneler için çayını aldım gaz için etkili mi bilmiyorum ama süt için etkili galiba
13072019 Isilhanim87 gaz içim birşeyler götürecek misin yanına birde şu abdominal korseler var ya ondan aldın mı inşallah çok çok güzel geçer dua edeceğim sana rabbim kolayca geçmesini sağlasın
Isilhanim87 13072019 korse almadım ama doğum sonrası alacağım , gaz için komposto götürüyorum. Kahve çikolata aldım yanıma. Çay almadım ama, komposto ve bol su içerim ilk gün bir şey de yiyemem herhalde. :) Sabah doğum var halen uyumadim :)))
Nisacix Sezeryan sonrası ne gerekiyor acaba komposto vs. Gaz olmasın diye.. kahve alın mutlaka diyorlar tecrübeli olan var mi:)
13072019 yasemin333 humana kimyonlu rezene çayı var onu aldım ben hem süt arttırıyor hem de gazı çıkarıyor birde komposto daha etkili hem süt için hemde sindirim için sıvı tüketebilirisniz sadece diyor ya
Isilhanim87 Brc35 Sezeryan oldum çok şükür iyi geçti. Tek sorun ilk etapta yürümek ama bebiş iyi çok sukur
Brc35 13072019 benim 2. Sezeryan ☺️ ama yine de stres bastı. İlkinde hicbir sey anlamamıştım umarım bu da oyle gecer 🙈
Isilhanim87 Brc35 Spinal anestezi oldum heryerim uyuştu maalesef sonra açıldı heryer :) hafif bı sakinleştirici vurdular operasyon sırasında
Brc35 Isilhanim87 benim de spinaldi ilki bu da oyle olur muhtemelen de :) şimdiden stresi sardı kıpırdamadan nasıl duracağım diye ☺️