Omerhatice Tgbyldz eğer sizde herhangi şüpheli bir durum.gorurse zaten direk istiyor doktor ama gerek duymayıp sadece açlık şekerine bakıp yeterlide diyebiliyor mesela oğlumda gerek duymamisti açlık şekerine baktı o kadar ama bu gebeligimde istedi salı günü yaptırdım 😊
Geberikhamile Tgbyldz zararı olsa doktorun önermez herhalde. İnsanlara sallayacağına aç araştır biraz :)
arzumrt Tgbyldz doktorum gerek gördüyse mutlaka yaptır. Benim soktorum önce tokluk kan şekerime bakmak istedi ve değerim normal çıktığı için şeker yüklemesine gerek duymadı ama seninki gerek gördüyse mutlaka yaptır
Merkun Bence yaptırılmalı.. ben almanyada yaşıyorum burda mecbur yapılması gereken bir test.. bende gebelik şekeri çıktı hatta insülin kullandım. Şimdi 33. Haftamdayım allaha şükür insülini bıraktırdılar. Bebeğiniz ve sizin için çok önemli bence…
nurdane3504 Tgbyldz Ben geçen hafta yaptırdım eşimde şeker vardı bı akrabamız da şekerden dolayı bebeğini kaybetti ne olur ne olmaz diye yapmak istedim bence yaptırılması gerekiyor şükür bişey çıkmadı ama
Bus-ra_ Tgbyldz ben yaptırmak istemedim bebeğe zararlı olduğunu duymuştum Doktorumda açlık ve tokluk şekeri yapılıyor sağlık ocağında onu yaptır dedi öyle yaptım sonuçlarımda şüpheli bir durum çıkmadı şükür Eğer kafanda soru işareti varsa önce açlık ve tokluk şekerine baktırıp değerlerin yüksek çıkarsa şeker yüklemesi yaptır bence