1prenses1prensannesi_ Kızlar oruc tutmak ıstıyorum sızce ne yapmalıyım son ayımdaym fazla acıkmıyorum ama susuyorum en azından on gun kadar tutmak ıstıyorum tutan varmı aranızda daha oncelernde
Asyakuzusu 1prenses1prensannesi_ son ayındayım bende. Bana doktorun izin vermedi. Bebek hemen korumaya geçiyormuş gıda gelmeyince. Erken doğuma sebep oluyormuş dolayısıyla. Suda azalmada oluyormuş.
Omerhatice 1prenses1prensannesi_ ben 27 haftaligim tutmicam doktoe son döneme girdik beslenme ve şu konusu bu dönemde çok önemli dedi bide ben açlığa dayanamıyorum basim donuyor hatta şekerden suphelendik yaptırdık ama çok şükür çıkmadı gecen kandilde 1 gün denedim 3 e kadar iyi geldim ondan sonra karnim ağrıdı bebegim çok sakinleşti doktoe bu gelişim evresinde onermiyorum gece 5 aksam 8 kac saat o çocuğa günah değil mi akşamda en az 3 litre su icmen lazım o 6 7 saatlik sürede ne kadar besleyici şey yiyipde 3 litre suyu içebilirsiniz dedi çok doğru 🤷♀️
Annekusu Bence tutma su bile olsa o bebeği susuz bırakmaya hakkın yok sonrasında yapman gerekeni yaparsın sağlık bu..