Annekusu Bir kaç gündür burun tıkanıklığı yaşıyorum ve sonrasında suyla temizlemek istediğimde kan geldi çok az normal mi sizde de oluyor mu bu tarz durumlar ?
mujdezengin Annekusu bende aynısını uzun suredir yaşıyorum bazı gebeliklerde oluyormus doktora sormuştum ama yine de doktorunuza bir danışın belki önerisi olur
Mimhb Annekusu Benimde kanadı 1-2 kere normal deniyor. Ama cidden çok tıkanıyor burnum birde dışarda maskeyle iyice nefes alamıyorum inşallah gebelik boyunca devam etmez.
Mamy987 Annekusu bende de oldu dün kontrolğmde doktora danıştım hamilelik döneminde olur normal dedi aşırı rahatsız etmeye başlarsa sprey kullanmaya başlarız dedi
Elfelf475 Annekusu bende de oldu 10+6 benim de normalmiş tıkanıklık ama çok zorlayınca mecbur kanadı ve ne yapsam tıkanıklığı geçmiyor 🙄
Annekusu mujdezengin evet duydum bende ama yine insanın içi rahat etmiyor en iyisi doktora danışmak sanırım..
mujdezengin Annekusu Annekusu tabi ki belki bir ilac falan verir bende et olduğu İçin çok zorluyor beni bu sefer doktora gittiğimde sanırım ilac için danışacağım çünkü gece çok zorlanıyorum
Annekusu mujdezengin evet çok zor oluyor uyuyamıyorum zaten uyku düzensizliği var bir de bu eklenince çok zor oluyor kaç haftalıksınız :)
mujdezengin Annekusu 19 hafta olduk ya siz ? Hamilelik başlı basına zor bir süreç hem psikolojik hemde fiziken sagsaglım kavuşuruz inşallah
Annekusu Mimhb inşallah gerçekten çok zor geçiyor nefes alamıyorum geceleri ve uyutmuyor daha sinir bozucu oluyor inşallah çok zorlamaz hiç birimizi
Annekusu mujdezengin 6+2 :) evet dediğiniz gibi zor bir süreç ama güzel yanlarını düşünüp motive etmeye çalışıyoruz :)
Sibelbekler Annekusu nerdeyse 23 haftalık olacağım gebeliğimin başından beri burnum tıkalı ve ufak kanamalarım oluyor, buna gebelik alerjisi deniliyormus
Mom040 Ben İstanbuldan Aksaraya taşındığım için nem farkından dolayı zaten tıkanıklık fazlasıyla oluyordu, hamilelik de eklenince ekstra olmaya başladı, kanama da var haliyle. Doktorum okyanus suyu kullanabilirsin dedi.
Annekusu Mom040 acaba nane suyu kullanılsa dıştan koklasak ya da suya döksek başında dursak bir sorun olur mu ?
BusraGr @Annekusu hamileliğimin başından beri yaşadığım bir durum. Kanama bazen artıyor hatta arttığı zaman tansiyon ölçümü yaptığımda biraz yükselmiş oluyor. Doktorum tansiyon ya da hamilelikte genişleyen damarlara bağladı kanamayı
Annekusu BusraGr başka bir şey olmasın da Allah beterinden korusun.. dikkat etmek lazım çok geçmiş olsun canım