Kadernec Merhaba hanımlar salı günü sezeryen doğumum var çok korkuyorum ve heyecanlıyım nasıl oluyor bişe hissediliyor mu belden vurulan iğnenin bi ağrısı var mı bilgi verir misiniz çok korkuyorum 🥺🤦🏻♀️🤱🏻
Prenseslerannesi34 Kadernec cnm beldense korkma derim anın tadını çıkar aksi durumda doktorlar mudahele eder zaten sağlıkla kucağına al inşallah darısı başımıza 😊
Kadernec Prenseslerannesi34 amin canım🙏🏻evet belden aşağı uyuşturulucak ben genel anestezi istemiştim doktorum belden aşağı uyuşulmasının daha iyi ve uygun oldugunu söyledi bende öyle kabul ettim ama korkuyorum işte 🥺 inşallah sağ sağlim atlatırızz
Prenseslerannesi34 Kadernec cnm hiç korkma inan genel çok daha zor acıyla uyanmak bir türlü kendine gelememek bastırma vs işlemleri yaparlarsa onları hissetmek spinalden daha zor inan iğne hiç hissedilmiyormus bile küçücük diyorlar bebeğin doğduğu anı göreceksin ne kadar güzel inşallah hayırla doğar 😊
Kadernec Prenseslerannesi34 ay hadi inşallah dediğin gibi olur moral oldu İnan çok teşekkür ederim ☺️🥺💋