Dilaraksknclk Merhaba anneler 28 haftalık hamileyim. Bugün bebeğimi hiç hissetmedim desem yeridir. 2 tane çikolata da yedim ama yok. Normal bir durum mu sizce ?
Omerhatice Dilaraksknclk canim bende 28 haftaligim arada sakin olduğu oluyor ama tamamiylr hissetmemek olmuyor tabi meyve suyu tatlı cikolata veya varsa ceviz falan ye hala hissetmessen görün bi acile en azından için rahat eder canm
Aysegngr Dilaraksknclk Canım bende De olmuştu 28 haftalikken hatta doktora gittim ultrasonda hareket ediyodu ben hissetmiyodum doktor olur öyle şeyler dedi ama için rahat değilse git doktora
Dilaraksknclk Sola da yattım çikolata da yedim ama yok 😒 doktoruma yazdım artık haber bekliyorum acilde ne yaparlar ki 😒
Babyyyymother Dilaraksknclk en azindan bi ultrason ile bakarlar için rahatlar üzülme sen ama git biran önce 🌸
Dilaraksknclk Babyyyymother benim bulunduğum yerde acilde kadın doğum yok 😒 yani ortalama yarım saat yol var kendi doğum yağacağım hastanedede 😒 sizce beklesem mi yarını bugün gitsem mi
Babyyyymother Dilaraksknclk bütün gün hicmi hissetmedim? Birde elinle karnini sev biraz vur yanlardan fln yokla konuş biraz olmadi ışık tut karnına telefon ışığı fln cikolata ye su ic bi bunları dene ama sakince panik olmadan dene baktın hala yok o zaman git canım