Etak86 Bende burada Doğum hikayelerini çok severek okuyordum. Şimdi de sıra bizim Doğum hikayemize geldi. Doğum konusunda çok korktuğum için doktorumla konuşarak sezeryan Doğuma karar verdik. Bugüne kadar serum bile almamış biri olarak çok korkarak sezeryana girdim. O anı yaşamak adına spinal İle sezeryan Doğum yaptım. En çok merak ettiğim durum spinal iğnesinin acıtıp açılmadığı konusu idi. Kalçadan vurulan iğneden hiçbir farkı yoktu çok rahat geçti iğne sonrasında sonda takıldı ve Doğum başladı. 08.06.2018 de 09:50 de ameliyathaneye indim ve 10:26 da 3460 gr olarak minik kızım kucağımdaydı. Bu arada doktorum daha önce hiç farkedilemeyen 2 tane kistim olduğunu söyledi. İyi ki sezeryan Ve spinal ile Doğum yapmışım çünkü o anda benden onay aldı ve kistlerimi de temizledi. Hem sezeryan hemde kistlerim alındığı için odaya çıkmam 1,5 saat kadar sürdü. Çok şükür şimdi evimizde kızımla birlikte oturuyoruz. Doğum yapacak olanları Allah kurtarsın ve herkesin sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
hande123 Etak86 hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün bende 1 inde doğum yaptım ara ara ağrım oluyor senşnde oluyor mu onu merak ettim
Etak86 Çok fazla ayakta kaldığımda dikiş yerlerimde ağrı oluyor birde öksürünce ve gülünce hafif ağrı hissediyorum