Bussra29 Doğumumu sezaryen olarak çamlıca hisar hastanesinde planladık burda doğum yapan anneler memnun kaldınız mı ?
demetinceyildirim Bussra29 bende şurada bekleyeyim😬Ama genel olarak yengem burun ameliyatı oldu o hastanede çok ilgililer ve tertemizdi odası canım.Yanlız yenidoğan yoğunbakımı yok ana binasında var araçlarıyla acil durumda sevk ediyorlar Allah göstermesin 🤲
Emineerdem Bussra29 bende kontrollerime oraya gidiyorum temiz duruyor servis odalarını da gördüm ama ameliyathane ekini nasıldır bilemiyorum 🤷🏻♀️Bende çok merak ediyorum 🙏
Bussra29 demetinceyildirim yeni doğan yoğun bakımının olmadığını acil bir durumda hisar intercontinentale sevk ettiklerini söylemişti doktorum odalarını ve ilgi alaklarını merak ediyordum teşekkür ederim 🥰
demetinceyildirim Bussra29 rica ederim benim doktorumun anlaşmalı birçok yeri var ama o hastanede çok daha rahat ettiğini söylüyor personel olsun felan 👍Hayırlı doğumlarınız olsun inşallah 🙏
Bussra29 Emineerdem ekibi tanımıyorum ama anestezi doktorunun çok iyi olduğunu söylediler hisar intercontinentalde ameliyathane hemşiresiydim bende ordan biliyorum :)
Emineerdem Bussra29 bende Kadıköy hastanesi de hemşireyim o yüzden anestezi en çok merak ettiğim konu 😂
Hafsa533- Bussra29 çamlıca hisar hastanesi doğum fiyatlarını biliyormusunuz bilginiz var mı var ise cevap verirmisiniz