BegumIscanTunc Melike-Alya Hergun düzenli içiyorum magnezyum hem ağrı hemde rahim kasılmalarını engellediği için hergub içilmesi tavsiye ediliyor
Melike-Alya Bende düzenli olarak akşamları içiyorum ama bi kaç kişi ağrın olduğunda iç diyince sormak istedim
mujdezengin Melike-Alya düzenli içemiyorum ama agrılarım olunca alıyorum o kadar çok ilacım var ki ama düzene sokmak lazım mide bulantılarım geç se onu bekliyorum
Trknavci Düzenli kullanılması gerekiyor ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum dişim kirildi dolgum dustu birde eklem ağrılarım oluyordu dr.henen başlatmıştı benim kullandığım osteocare devlet karsilamiyor
serenty_123 Melike-Alya evet cnm Doğru benim doktorumda söyledi benimde erken doğum riski var günde 2 tane içiyorum çok ağrılarım oluyor gece uykudan uyandırıyor resmen magnezyumla kasılma engellicez dedi doktorum bakalım ne olucak beklemedeyim
Melike-Alya senell ağrı ve kramplar oluştuğunda veriyorlar bildiğim kadarıyla ben 29. Haftamda başladım gece uyurken bacağıma kramp giriyordu doktoruma söyleyince yazdı
Asyavera Melike-Alya 12.haftadan beri hergün düzenli içiyorum doğuma kadarda devam edeceğim kullandığım mangezyum Nbt 60 kapsüllük bence en iyisi çok ağrım olduğunda 2ye çıkartıyorum hiçbir zararı yok
Asyakuzusu Melike-Alya Ben hepsi bir arada olan osteocare içiyorum. Doktorum tavsiye etti. Gerçekten çok işe yarıyor
pbzm Melike-Alya 34. Haftaya kadar hic icmedim bir kac gun temizlik yaptim vucut agrim olunca icmeye basladim hergun bundan sonra vucudum hergun agrirmi temizliktenmi bilemedim 🤷♀️