Sesu Kızlar sabah 7 de hastane girişim olcak, sezeryan doğum spinal anestezi ile hem korku hem heyecan var spinal anestezi yapanlar çok bişey hissedilirmi acaba. Kızıma kavuşmama az kaldı. Dualarınızı bekliyorum. Allah hepimizin evladını korusun.
SERNUR Sesu rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah ❤️🤲 hiç korkma inan hiç birsey hissetmedim ben ben dogurduysam 70 millet dogrur diyorum 😅 8 gün oldu dogum yapalı sormak istedigin bişey varsa cevaplayabilirm ❤️
Askiletotomsu Sesu ablam sPinalle oldu Çok memnundu Şimdilerse ise keşke genel olsaydım ilki geneldi daha rahattı diyor. Bende anlamadim
sblaslan Sesu allah yardımcın olsun dağlıklıca kucağına alırsın işallah mutlaka buraya yazın vakit bulunca bende 21 nisan da sezeyanım olucak sizin gbi herşeyi yaşıyorum
Premsescik SudeSelennnn bnde oldum hiç bişey hissetmiyorsun heyecandan başka merak etme 😊 Allah kurtarsın inşallah sağ salim ikinizide ☺️
btlsrkn-04 SERNUR merhaba bende cuma günü olucam nasipse belden vurulan iğneyi hissettiniz mi vede iğneden sonra işlemler yapılırken hissettiniz mi kimisi bebeği alırken vb. Hissettiğini söylüyor ☺️
0znur İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hiç korkmayin. Belinize vurulan igneden sonra hicbirsey hissetmiyorsunuz. Sonrasi da beni hiç zorlamadi. İlk ayaga kalktigimda biraz zorlandim. Sonrasi hep yürümek istedim. İlk 1-2 gün biraz zor oluyor oturup kalkmakta ama acı neredeyse hiç yok diyebilirim. 9 gün oldu doğum yapalı. Aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz 😊
SERNUR btlsrkn-04 rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin evladını 🤲 ❤️ ignede hiç hissetmedim bütün ekip çok iyiydi dogumhanede zaten hiç birsey anladım 11.15 de başladı 11.20 oglum yanımdaydı sesini duydum 😍 15 ile 20 dakka arası da benim işlemim sürdü sonra zaten odama çıkartıldım 8 saat sonra yürüdüm ondan sonra da hiç oturmadım diyebilirim 🤭benim en büyük şansım dogumdan hemen sonra gaz çıkarmam oldu🙈 inan çok rahat ettim zaten o gaz seni mahvediyor yapınca öyle bir rahatlıyosunki, 🥰
SERNUR nrysavci25 hayır inan ben hiç birsey hissetmedim sadece Bi ara tansiyonum düştü ona müdahale edildi onu biliyorum.
nrysavci25 btlsrkn-04 Benm diğeri genel anesteziydi uyanınca ağrıyla uyanıyosn bi kaç saat sonra kendine geliyosn yarın sezaryenm var pandemiden dolayı spinal yapıyolarmş bende çok korkağım napcam bilmiyorm 😀
nrysavci25 SERNUR İnş. Senin gibi bişey hissetmem bende dayanırım dişimi sıkarım ameliyat bitene kadar napalım evladım için💙
Yagmurr34 SERNUR gaz için bisey aldinizmi yaniniza birde size dikis yapilinca da ayik oluyosunuz dimi odaya cikarken felan karna Birde bastrma olayi oldumu cok sordum herlade😄
btlsrkn-04 SERNUR inşallah bizde böyle güzel bir şekilde atlatırız kavuşuruz evlatlarımıza insan yaşamayınca bilmiyor tani nelerle karşılaşacağını ama böyle güzel şeyler duyunca motive oluyor en azından 🙏😇
SERNUR nrysavci25 kuzum inan diş sıkılacak bir durum bile yok ben hep ayetel kürsiyi okudum yatar yatmaz sedyede hatta oglumu yanagıma ilk koyduklarında kelimeyi Tevhid getirdim ondan sonra konustum oglumla hosgeldin ballı kulabiyem diye ❤️ inan hiç bişey yok odaya cıkınca agrın oldugu anda agrı kesici yapıyolar 🥰
SERNUR Yagmurr34 Bn normal dogum diye gittim ani sezaryan oldu bnm açılma sancı yoktu. Sabah kahvaltı yapmıştım sezaryan diyince lokma su içmedim sakın birsey yiyip içme 😊 ayık ama hiç birsey anlamıyorsun ki dikiş atıyorlar ama için rahat olsun 🤗 benim doktorm karna bastırma kum torbası gibi seyler yaptırmadı. Sadece odaya cıkınca depend koydular ebe kanamama baktı o kadar 1 2 saniye karnıma dokundu.😊 Estağfurullah bende 8 gün öncesine kadar endişeli ve meraklıydım istedigin herseyi sorabilirsin ❤️
Prenseslerannesi34 Yagmurr34 ah o karna bastırma varya ben genel oldum sezeryani ve öldüm öldüm dirildim o bastırma yüzünden 3 kez yapıldı bana çok kötü bir acı 😑 şuan kesinlikle belden olmak istiyorum aksilik çıkmazsa ya
nrysavci25 SERNUR ameliyat bitsin sonrasındaki acıya katlanırm illaki olcak ağrımz saol içimi rahatlattın Allah’ım evladını sana bağışlasın😇