Zeykem Kızlar tansiyonunuzu komtrol altında tutuyormusunuz bugun bıkere ölçeyim dedim 8-6 cıktık ama bende dusuk tansıyona dair belırtılerde yok anlamadm normalde tansıyonum 11-7 falandır ? Persembe kontrolum var doktoruma ılk soracagım soru olucak ama korktum bısey olur mu ki?😔😔
Bozslanomur Zeykem düşük tansyon nrmal cnm yüksek tansyn skıntı 14 lerde flan olması skıntı onun dısında düşük olması nrmal
Snur94 Zeykem düşük tansiyon korkulacak bişey değil yüksek tansiyon sıkıntılı 20. Haftalarda benim çok düşüyordu yeni düzene girdi çok şükür
PasaninAnnesi Hamilelikte düşük olması iyidir genelde düşük seyreder çıkması sakıncalı benimde 2 aydır 8-5 9-5 gidiyodu kontrolde 11i görünce takip etmemi söyledi doktorum 24haftalığım 20.haftadan sonra hergün kontrol edilmesini öneriyoruz dedi
Zeykem PasaninAnnesi anladım canım bızde de tansıyon aletı yok komsudan almısdım bı olceyım dıye sasırdım ama sımdı tahatladım
PasaninAnnesi Zeykem bende eve aldım canm doktor 20.haftadan sonra takip edeceksin diyince günde 4 5 kere ölcüp bakiyorum hep her dk saglik ocagına gidemiycem diye
Zeykem Snur94 ben 30 haftalıgım ama düşük oldugunun normal oldugunu bılmıyordum cok sukur normal karsılanıyormus
Elcnerdgn Hamileliğimin basından beri tansiyonum 8.5 9.6falan gibi. Hamilelik öncesi tabiki bu kadar düşük değildi ve tansiyonum hamilelikten düşük cıkıyor. Doktoruma danıştım düşük tansiyondan korkma Yüksek olması sıkıntı dedi. Tansiyonun böyle düşük senin de ilerliyorsa eğer cok uzun süre aç kalma derim kendini yoksa düşük tansiyondan dolayı halsiz hissedebilirsin korkulacak birşey Yok yani
Zeykem Elcnerdgn evet canım dedıgın gibi kalamıorjm hıc aç kesınlıkle seker yuklemesınde ölüyordum nerdeyse açlıktan. O yuzden sureklı yıyorum allaha sukur bu zamana geldım sorunsuzca ınsallah boyle de devam eder 🙏🏼