Ayazali Merhabalar.. Medical Park hastanesinde mine hanıma gidiyordum oda geçen ay ayrıldı hastaneden.memnun kaldığınız Dr var mı peki aranızda🤗
Muratnannesi Ayazali dr sibel kaya çok ama çok iyidir. Kesinlikle öneririm doğumumu sibel hoca yaptırdı. Kesinlikle öneririm 🥰
Medilifegun Ayazali mine hanima gidiyorum ben medicalparktaki muayene ücretinden çok farklı değil dogum icin de anlaşmalı hastaneleri var bence vazgeçmeyin mine hanımdan
gulden-123 Muratnannesi merhaba Sibel hanıma gitmeyi düşünüyorum muayne ücreti ne kadar birde doğum ücreti ne kadar şuan Memorial a gidiyorum ama hastane olarak Medical Park mi tercih etmeliyim karar veremedim
Sadece_anne Ayazali Dedim ya sağlık merkezinde canim. Cok sakin guzel bir bayan üstelik özel gibi kimse yok ilgili tertemiz yer bir tl bile para istemiyorlar..
busragole mine hanım eşi ayhan bey ile kendi muayenehaneleri açtı ve medical park dahil bütün hastanelerle anlaşmaları var. bende ayhan bey’e gidiyorum. terra city yakınında yerleri ve çok güzel. tavsiye ederim ücret sadece 35 lira arttı.
busragole Ayazali evet anlaşmalı hatta hastane me kadar istiyorsa doğum için o kadar ödüyorsunuz ekstra ücret yok. yani bana böyle söylediler 😊
Antalya7 busragole merhaba bende ilk doğumumda mine hanıma gitmiştim ikinci doğum içinde düşünüyorum şimdi özel klinikte olduğu için heyet yada rapor verebiliyor mu bilginiz var mı
Antalya7 Medilifegun merhaba ,Mine hanım anlaşmalı hastanelerde doğuma kaça gidiyor biliyor musunuz?Bugün Medicalparka sorduk dışarıdan gelen doktorlarda hem hastaneye doğum için hemde gelen doktorunuza para ödüyorsunuz dedi
denizanasiii Derya hanıma gidiyorum çok memnunum. Mine hanımın hastası olan bir arkadaşım da derya hanıma geçti, keşke başından beri Derya hanımda olsaydım diyor
busragole Antalya7 ne raporu 🙈 ya bnm ilk gebeligim konulara biraz uzagim. ama normal hastanede yapilabilen hersey mevcut cnku zaten hastanelerle baglantililar
Medilifegun Antalya7 evet hastane ucreti ayrı doktor ucreti ayrı oluyor sadece mine hanım 3800 tl aliyor birde ekstra hastane mesela ben medstar topçular düşünüyorum sanırım orası 2000 yani toplamda 5800 oluyor tabi bu fiyatlar hastaneden hastaneye değişiyor memorial olursa 3750 +3800 oluyor