Gmommysboy Kayasemiinn devlette gülüzar akçay,soyismi karagöz kiraz olan kadın dr, ersan şener,erol yazar..ben gülüzarcıyım💕
Burcuckmk Kayasemiinn devlette gülüzar hanım arzu hanim ersan bey havva filiz hanim Ozelde de büyük anadolu ozge piri mantara gidiyorum cok memnunum
Kayasemiinn Aselinannesi2 fark etmez ama devlet önceliğimiz tabi,hamileyim düşük riskim var biraz tecrübeli doktora görünmek istiyorum
Aselinannesi2 Devlette en ilgilenen ersan şener var canım benimde düşük tehlikem vardı 6 ay boyunca kanamam oldu çok dikkat etmen gerekiyor. Ama özelde medicana da bülent sürücü var anadolu da halil ibrahim diner var bunlar çok iyi doktorlar
Merve1455 Bende devlette Arzu Karagöz Kiraza gidiyordum memnundum. Şimdi özele geçtim büyük Anadolu Özge Piri Mantar. Ondanda memnunum
Ay-12 Canım medikalparkta merve cavıldak var çok iyi ilgileniyo anlatıyo rahatlatıyo durumun varsa gidebilirsin
Aselinannesi2 Ay-12 bende ona gidiyorum gercekten harika bir doktor 1 saat muane ediyor nerdeyse ve herseyi anlatıyor
Ay-12 Aselinannesi2 yaaa evet çok iyi ve bana erkek dedi yanılma ihitmalinin olacağını sanmıyorum ama ben yinede kız bekliyorum detaylı ultrasona kadar😅tabi önce sağlıklı olsun da