denizali_ Nanelisekerr günlerimiz ağrılı sancılı kordon dolanmalı suyun fazlalığı , geceleri uyunmaması belin agrıması , erken doğum ihtimali , arada bi üşüme , sıcak basması 🤢🤢🤢hastane çantası tamam geriye annemin gelmesi kaldı
Rat Nanelisekerr 33. Haftaya başladım. Daha bir sürü eksik var ve kıyafet yıkamaya bile başlamadım. Hastane çantasını 3 haftaya hazırlarsam ne ala.
mrskement Nanelisekerr eşim 1 haftadır kovid bnde bugün yoğun öksürük sebebiyle yeniden test verdim geçen hafta negatif çıkmıştım muhtemelen pozitif cikicam ama inşlh negatiftir. Öksürmekten konuşamıyorum bile 2 gündür 33 artı 2 yiz şuan ama hastane çantam daha hazır değil normalde bu hafta oğlumun eşyalarını yikacayacaktik kovid olabilirim diye hiç bişeye elimi sürmek istemiyorm morelim bozuk uyuyamıyorm belim ağrıyor sürekli tuvalate gitmekten gece uykudan bişey anlamıyorm ne çok dertliymisim meğer birinin sormasını bekliyormusum sorry
Cansu-13 Nanelisekerr 32+ 5 2 tane de kızım var yanı bu üçüncü gebeliğim Allah izin verirse mayısta doğumum var zaman daraldıkça herşey daha zorlaşıyor ama buna da şükürler olsun hiç şikayetçi değilim anne olmak isteyip te olayamayan bu duyguları yaşayamayan okadar insan varki ben bunun için şikayetçi olamıycam her günüme o ağrıları bile yaşadığıma şükrediyorum Allah isteyen her kadının kucağını boş bırakmasın
mrskement Nanelisekerr sagolun şimdilik hastanede yatiyorm erken doğum olabilir diye ama çok şükür açılma veya sancı yok