Busehnm ruveydanur2412 doktorunuzun verdiği ilacın ne zararı olabilir size? Ama doktorunuzun verdiği dışında bir şey kullanıyorsanız risk oluşur.. duyduklariniza degil doktorunuza güvenin
mujdezengin Annecik_ ben elimden geldikçe aklıma birsey takılınca doktor blogları oluyor onları okuyorum diğerleri felaket :)
Annecik_ [silindi] orda haklısın covidden bahsediyoruz değil mi ama çocukluk dönem aşıları illa ki salgın mı lazım acaba
Hmeyyyra [silindi] anayasa da tedavi ilaç aşı işlemleri hastanın izni ile yapılır deniyor yani devlet dahi musade edip cahillik etmeyin demiyor ama siz çok bilmişler neyse😂
ruveydanur2412 Dmndmn o kadar doğru konuşmuşsunuz ki. Buradaki bir çok insan gebe fakat karşısındakinin de aynı vaziyette ve hassas olduğu umrumda bile değil. Sanki ben asla içmeyeceğim dedim!
Cansu_04 ruveydanur2412 bende kullanıyorum ve doktor veriyor ilacı doktorlardan daha iyi bilgili değillerdir heralde doktorun ne vermişse ne demişse ona göre davran canım benim çevremde de olur olmadık yerde saçma sapan söylemler ediliyor ama takmıyorum onların benim doktorum değil çok bilmiş gibi konuşulmasın bence boşver için rahat olsun o kan ilacı da sana boşuna verilmiyor zaten hem senin için en çokta bebek için veriliyor kan ilacından ikinizin o ilaçtan çok ihtiyacınız var sıkma canını canım için rahat olsun ❤️
Hayalhira mujdezengin evet çok haklısın gerçekten bazen insanlar çok saçma şeyler soruyorlar bende öyleyim erken doğum olucak tek ağrılarım olmasın diye demir ve kan ilacı ayrıca günlük 3 tane sancı hapı magnezyum aynı zamanda haftada bi iğnem ve serumum var yani doktor bunların bana zararlı olucağını bilse verirmi vermez
mujdezengin Hayalhira rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cidden hamilelik hem bedenen hemde ruhen çok zorlu bir dönemmiş insan yaşayınca anlıyor ben 5 yıldır bu anı bekliyordum Allah büyüktür bu günleri güzelliklerle anarız inşallah
Hmeyyyra [silindi] bi siz biliyorsunuz herkes salak… ilaçlara güvenmemek de bir seçim size ne oluyor .. cahilmi oluyorlar güvenmeyince geleneksel tıp diye bişey var ve ilaçtan olabildiğince uzak durulur sen git biraz araştır bakalım
Hmeyyyra ilaçların elbetteki faydaları var ve elbette zararları yan etkileride var fayda gören gönlü rahat olan kullansın şifa bulur ama güvenmeyen kullansa da şifa bulamaz ici rahat etmeyen kullanmaz herkesin kendi hür iradesi var.