Akasya Hangisini tavsiye edersiniz? Doğum mayıs sonu görünüyor. 2 buçuk yaşında da bir oğlum var. Yazın bolca bahçede olacağımızdan kanguru olarak rahat bir şey istiyorum. Daha önce kullanan var mı? Önerilere açığım. 🤗
Aloneanqel Akasya benim kızım iki aylık şuan. Burda post açmıştım. Mamadus baby i öneren çok oldu 😊 yine de korkuyorum bebeğimi bindirmeye ben. En fazla 30 dk demişti biri burda. Bende bekleyeyim bakalım belki başka şeyler diyen de olabilir
Pasiflora Akasya bebeğim 3 aylıkken mamadush almıstım ortalama 1 bucuk yasına kadar dolu dolu kullandık içine girdikçe uyudu kaldı ben cok rahat ettim bebek arabasından daha cok kanguruya elim gitti hep şimdi bebeğime kullanıcam nasipse
Bilincliebeveyn Akasya ben hiç birini kullanmadım ama esnek slingleri daha çok öneriyorlar kalça duruş pozisyonlarından dolayı, en iyisi doktorunuza danışın bence bir de dedikleri doğru bebekler her zaman her şeyi begenmiyorlar deneyeceğiz heralde zamanı gelince hepsini☺️
Akasya 1ErkekkAnnesii Solomom baby inin takılışını izledim biraz uğraştırıcı geldi. Bu yüzden emin olamadım 🤷🏻♀️
Aloneanqel Akasya canım ben bugün doktorumuza sordum kanguru kullanabilirsiniz , kafasını tutmayı öğrenmiş dedi, 2,5 aylığız 🙏🏻 Mamadus baby sipariş verdim heryöne modeli. bakalım inşallah sever 🙈
mmek_2014 Ben mamadus almıştım inanılmaz rahattı. Hiç agırlık yapmıyordu. Çok begenmiştim ama maalesef oglum hiç sevmedi durmak istemedi içinde. Bizde iade etmek zorunda kaldık.
Akasya mmek_2014 Ya bir de bebişin durmama meselesi var dimi 🤦🏼♀️ Sanırım bizim rahat etmememizi istiyorlar 😄
mmek_2014 Akasya aynen öyle valla kucakta taşımaktan kollarım felç belim fıtık oldu ama bana mısın demiyor benim sıpa 😅
Pasiflora Akasya her yöne modelini bilmiyorum sanırım yeni cıkmıs ben 3 sene olucak alalı bebeğin yüzü bana bakan modeldi
Akasya Bilincliebeveyn Sling bana çok karmaşık geliyor bir de bebek büyüdükçe taşıması daha zor olur gibi bilemiyorum 🤷🏻♀️