alimerve Kızlar 25 haftalık hamileyim normalde de kilom vardı ama ne kadar kilo alırsam alayım bacaklarım ve kalçam hiç bu kadar kilo almamıştı kızım olacak inşallah kız bebekte kalça büyür diyorlar ama aşırı büyüdü bacaklarımda çok kalınlaştı ve aşırı yumuşak böyle olan var mı
havis00 alimerve erkek bebek annesiyim ne karnim var nede baacagim ama kalcam 🥺Psikolojim bozuldu dogumdan sonra nasil gidecek bilmiyorum bide en zor giden yer kalca diyorlar
Balarisi23 alimerve bende 22 haftalığım oğlum olacak inşallah kalç basen bacaklarımdan kilo aldım göbeğim çok az sanki kalçamdan hamileyim 🤷♀️🤰🤣
Dilayyykk alimerve Bende 25. haftadayim kızım olacak normalde basen bacak kalındi şimdi çok çok kalın oldu gibi inşallah böyle kalmaz.
Bittercikolata alimerve kız bebeğe hamileyim ve daha 26 haftalık olmama rağmen baldırlarım ve bacaklarım çatır çatır çatlamış. Psikolojim bozuldu her yerim şimdiden çatlak hızlı kilo almaya bağlıyorum bunu malaesef 9 kilo aldım..
Miskokulum35 Ben 🙋♀️ kendimi tanıyamıyorum kalçam ve bacaklar aldı başını gidiyor 😇 neyseki çok belli değil
cryingbaby alimerve 34+3 üm 11.5 kilo aldım, basenlerim popom ve üst bacaklarm cok kalinlasti buyudu, catlak sadece gogusumde var ama inanilmaz selulitlendimm, nolcak bilmiyorum
minikturta alimerve aha bu ben 😂😂😂 resmen 1 bacağım 1 ton kalcamin bir lobu 2 ton 😂😂😂 karnım yok görümcelerim diyor ki bu çocuk kalcana doğru buyuyo heralde karin yok kalça var diyolar 😂😂😂😂😂
alimerve minikturta gider dimi dogumdan sonraaaaaa kandırın beni umut verinnnn dicem de nasıl tekrar sıkılaşcak o bacaklar 😅😅😅
minikturta alimerve ya bisey deyim mi bakarken de bi ara böyle olmuştum ise yürüyerek gidiyordum hergun 2 3 aya tığ gibi olmuştum bi denemek lazım tempolu yürüyüş alacağız bebişi arabaya hobbidik hobbidik yurucez😂