Qnne123 Kızlar artik yolu yarıladık kızımla beşik hangi marka olmalı sizce bebek arabası nasil olmalı varmı bi önerdiğini beşik anne yani düşünüyorum ama tabi küçük de olmaması gerekiyo siz neler aldınız????
Semashbl Qnne123 anne yanı park yatak aldık başka oda yapmadık şuan tayinciyiz ve evimiz küçük yatağın boyutları da 70*110 4 yaşına kadar yatabilir dediler ama biz en fazla 3 e kadar yatsın yeter dedik zaten 🙂
Milenka Qnne123 yoykonun park yatağını aldık salllanmasida güzel anne yanida oluyor.internette yorumlarıda güzel. Bebek arabasinida joie ovenler vardi 3 tekerlekli olanı aldık. Ama Chicco nün ki daha iyiymiş böyle direk yer kaplamayarak toplanani varmış ama cokkk pahalılar
metehaninannesiii Qnne123 park yatak kraft 960 aldık montessori yatak odası takimi da annemgilin hediyesi o yüzden bilmiyorum
Semashbl Qnne123 bende internette civil de gördüm aldığımız beşiği en ucuz ordaydı mağazasına sorduk çok soran var ama gelmiyor dedi yerel bir bebek mağazasında daha uyguna bulduk aldık aynısını 🙂 kafanızda model belirlerseniz mutlaka yerel mağazalara da bakın derim 😇
Qnne123 Semashbl model belli de yasadigim yer cok kucuk pek fazla magaza yok internetten alcaz o yuzden soruyordum🤦♂️🤗
Semashbl Qnne123 anladım küçük yerde olunca mecbur tabi bizimki maccon nirvana anne yanı park beşik internette çok farklı fiyatlara vardı en son en ucuz civildeydi bakıp değerlendirebilirsin 🙂