plakayerli teachervera bu askıları dantelliler çok hoş duruyor ama benim öyle bi atletim var çok çabuk ter ve koku yapıyor o yüzden lohusa geceliğinde onları direkt eliyorum ben
Trknavci teachervera ilk attığını lohusa geceliği den ziyade yeni evlenecek kıza çeyiz geceliği gibi duruyor.ayrica hastanedede giyecekseniz daha basit ve kullanışlı bsy tercih etmenizi öneririm o an canınızın derdine zaten güzelini aualusunu dusunemiyosunuz
Melikeolc Güzel canım terlikte havlu olanlar yerine başka türlüsü hastanede daha kullanışlı olur sanki eğer hastane içinse
Gulizz teachervera askılı gibi olan sabahliginda kol bileklerde dantel olan modeli aldım ben kumaşı dokusu gayet güzel
Melikekpln Bende almayi düşünüyordum bu post iyi denk geldi🙂 peki naylon mu bunlar acaba hastanede surekli yat otur terliyo insan😔
teachervera Gulizz bende onu alacağım canım. İç çok gösteriyor mu ten rengi iç çamaşırı mı giymek Lazım
Gulizz teachervera Ben ten rengi ve beyaz renk çamaşır koydum yanıma daha doğumuma 3 hafta var evde denedim birazcık ince tabi ama sahanlığı giyince hiç sorun olmuyor. Ama tüm lohusa takımları böyle hemen hemen sadece gecelikle birazic gösteriyor